Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Що потрібно змінити у своєму догляді з настанням холодів?

Що потрібно змінити у своєму догляді з настанням холодів?Ми часто чуємо, що влітку потрібен один догляд за шкірою, а от восени потрібно змінювати концепцію. Чому так трапляється і чи дійсно це фінансово затратно й необхідно? З’ясуємо далі.

Насамперед за холодних погодних умов шкіра зазнає впливу додаткових шкідливих для неї факторів. Так коли ми на вулиці вона потерпає від холодного вітру, а взимку й морозу, то в приміщенні – пересихає, внаслідок опалення. 

Особливості догляду

  • Догляд за тілом
Наш фундамент це тіло. Тому ми повинні дбати про його стан. Насамперед достатньо зволожуючи. Дійсно коли настає холод, просте вживання води сходить нанівець. Ми намагаємося зігрітися тільки їдою та гарячими напоями, типу кави чи чаю. Своєю чергою це підвищує ризики переїдання, адже внаслідок терморегуляційного збою почуття спраги може сприйматися за голод. Тому краще не забувати про таку здорову звичку як пиття води. А щоб приємніше було її пити – підігрівайте (відмітимо, не нагрівати, коли мінерали просто випадають в осад!).
 
Також коли холодно виникає бажання не виходити з дому, дивитися фільм та ласувати чимось смачненьким. Не відмовляйте собі в цьому, однак пам’ятайте про міру. Рекомендуємо надати перевагу корисним солодощам у вигляді ягід та фруктів, випічці без вмісту цукру та ін..
  • Догляд за обличчям
Існує думка, що восени легкі засоби догляду замінюються на засоби жирні за консистенцією. Однак це не дійсно правильно. Головне це зволоження шкіри, не залежно від її типу. Тобто поява жирного блиску зовсім не означає, що шкіру потрібно підсушити. Вона також потребує зволоження. Такого типу засоби краще наносити за 1,5 години до виходу на вулицю. Також в осінньо-зимовий період варто відмовитися від кремів з гіалуроновою кислотою та сечовиною, оскільки ці складові притягують воду і ще більше зневоднюють шкіру.
 
Відмітимо, що в сезонних доглядах обов'язково мають бути як доглядові, так і захисні компоненти з олією та жодних продуктів перероблювання.
 
Не варто забувати про захист губ, які також зазнають обвітрювання. Для цього краще використовувати засоби які містять у своєму складі вітамін А, масло каріте.
 
В приміщеннях варто подбати про зволоження повітря. Це необхідно і для тих у кого є діти, які взимку особливо чутливі до різного роду застудних захворювань.
  • Догляд за волоссям
Щодо догляду за волоссям…Насамперед це носіння головного убору, і не через те, що можна замерзнути й захворіти на менінгіт. Цей міф давно вже розвіяний. Мається на увазі, що без шапки волосся страждає ще сильніше. Так різкий перепад температури провокує спазм судин шкіри голови, внаслідок чого порушується процес живлення фолікулів. Це своєю чергою призводить до ламкості волосся.  Відмітимо, що не варто виходити на вулицю одразу після використання фену!
 
Доглядові засоби за шкірою голови восени не повинні містити силікону та надмірну кількість олій, це тільки створює плівку та порушує обмінні процеси. Олії краще застосовувати по росту волосся. Також зараз саме час перейти на нову зволожуючу формулу для очищення. Розумієте, прохолодна холодна погода «висмоктує» вологу з пасом, викликаючи статику та завивання. Рішення полягає в тому, щоб зволожувати волосся при кожній нагоді, а допомогти у цьому можуть безсульфатні шампуні.
 
Влітку нам доводиться мати справу з сонцем та спекою, а восени це початок різкого сухого повітря. Хороша новина полягає в тому, що зовсім не потрібно ставати жертвою стихії. Правильно відкоригувавши свій щоденний догляд можливо перенести низькі температури без шкоди для своєї зовнішності.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм