Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Вакуумне очищення шкіри: основні показання

Вакуумне очищення шкіри: основні показанняHydraFacial сьогодні є новою процедурою в кабінетах косметології, яка допомагає зробити перший крок до здорової та красивої шкіри. Вона являє собою так зване «генеральне очищення» шкіри.

Також вона може мати іншу назву - «гідрадермабразія», враховуючи, що дія полягає в відлущуванні шкіри.
 
Безпосередньо процес HydraFacial має три етапи: глибоке очищення, відлущення та зволоження. Тобто це дає змогу позбутися різноманітних захворювань шкіри, включаючи вугрі, сухість та зморшки. А відбувається процес збирання з поверхні шкіри всіх забруднень з одночасним зволоженням.

HydraFacial має вакуумний механізм дії та підходить загалом для всіх типів шкіри. 

Які переваги HydraFacial?

Насамперед дії процедури направлені на покращення структури, тонусу та зовнішнього вигляду шкіри. Також до переваг можна віднести відсутність травматичності, комфортність, швидкість проведення (до 30-60 хв), висока ефективність та можливість побачити результат вже після першого сеансу. 

До більш вузьких напрямків HydraFacial можна віднести:
  1. Лікування акне.
  2. Гіперкератоз.
  3. Гіперпігментація.
  4. Усунення чорних цяток.
  5. Розацеа.
  6. Боротьба зі старінням.

З якими побічними ефектами можливо стикнутися?

Загалом процедура HydraFacial не викликає ускладнень. Єдиним неприємним моментом під час її проведення може бути відчуття тиску палички на шкіру.
 
Однак, якщо дія апарату відбувається при наявності протипоказань, то побічні ефекти не варто виключати. Тому слід уникати процедури насамперед під час активного висипання на шкірі та загострення запального процесу, сильного пошкодження шкірного покриву у ділянці впливу. 
 
Також попередньо лікар повинен бути обізнаним про наявні алергічні реакції чи підвищену чутливість шкіри.
 
Щодо дозволу до проведення під час вагітності, то клінічних досліджень на сьогодні немає!

Механізм дії

Пам’ятайте, що процедуру HydraFacial має виконувати ліцензований лікар косметолог або дерматолог. Пацієнт отримує консультацію, одягає шапочку на волосся, лягає на зручну канапку та закриває очі.
Як зазначалося вище сам процес відбуватиметься у три етапи:
  1. Очищення: на початку за допомогою вихрової палички шкіра очищається від бруду та жиру. 
  2. Виконується пілінг з метою відлущування змертвілих клітин. Для цього спеціаліст використовує вакуумну насадку на паличці.
  3. Далі за допомогою насадки схожої на ручку наноситься зволожувальна сироватка з антиоксидантами.
Відмітимо, що насадки індивідуальні та повинні розпаковуватися суворо під час проведення сеансу. До прикладу, більші насадки обробляють великі зони, очищають шкіру від відмерлих клітин і покращують кровообіг.
Тривалість сеансу сягає до години й на відміну від інших процедур, людина може одразу повернутися до своїх справ.
 
Також рекомендується упродовж наступних кількох днів уникати процедур з ефектом відлущення, аби зменшити ризики гіперемії.

Доцільним буде відвідувати косметолога для помітного результату кожні 4 тижні. Хоча на інтервал сеансів впливає стан та тип шкіри клієнта.

На останок можемо підсумовувати, що HydraFacial може допомогти розв'язувати різноманітні проблеми зі шкірою за один сеанс завдяки процесу очищення, відлущування та зволоження 3 в 1. Потрібна Вам ця процедура чи ні, можливо дізнатися лише після консультації зі спеціалістом. Обрати для себе спеціалізованого лікаря дерматолога або косметолога Ви можете завдяки Всеукраїнського каталогу клінік ITMED.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм