Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Вакуумне очищення шкіри: основні показання до проведення

Вакуумне очищення шкіри: основні показання до проведенняСьогодні доступні різні варіації догляду за шкірою. Однак який саме догляд необхідний Вам допоможе вибрати спеціаліст, враховуючи стан шкіри та результат який Ви прагнете отримати. Наразі розберемо особливості проведення вакуумного очищення шкіри.

Вакуумне чищення Hydrafacial являє собою процедуру догляду за шкірою, яка пов’язана з дією вакууму. Це такий б’юті пилосос, який збирає з поверхні шкіри забруднення та одночасно її зволожує. Її також іноді називають «гідрадермабразія», оскільки вона передбачає відлущування, подібне до мікродермабразії, у поєднанні зі зволожуючими сироватками.

Основні показання

HydraFacial є універсальною процедурою, яка підходить всім типам шкіри та забезпечує покращення кровообігу, очищення пор та зволоження.
Також це є хорошим варіантом догляду за наявності:
  • гіперкератозу;
  •  пігментації;
  • тьмяності шкіри;
  • зниження тонусу.

Механізм дії

Трьох етапний процес проводиться за допомогою механізованої палички, яка використовується на шкірі для глибокого очищення та відлущування, одночасно доставляючи сироватки, адаптовані відповідно до типу шкіри.

Етапи проведення

На початку необхідно отримати консультацію фахівця. Надалі людина надягає шапочку на голову, лягає на канапу. 
Усі HydraFacials проводяться у три етапи: очищення та відлущування, видалення забруднень та зволоження шкіри.
Першим етапом є очищення. Шкіра обличчя, шиї та декольте обробляється гелем. Далі відбувається очищення від макіяжу.
Наступним етапом є ексфоліації, що полягає в очищенні рогового шару апаратом з різними насадками. Зауважимо, що насадки є індивідуальними та розпаковуються суворо під час проведення сеансу. Більші насадки застосовують на великі зони, очищають шкіру від відмерлих клітин та покращують кровообіг.
Під час етапу екстракції використовується друга насадка для локальних зон (крила носа, підборіддя, Т-зона).
Потім слідує етап гідратації, коли наноситься сироватка з гіалуроновою кислотою. 

Зауважимо, що шкіра більш сприйнятлива до сонячних опіків після HydraFacial. Тому обов'язково потрібно застосовувати SPF!

Тривалість процедури займає від пів години до години. Іноді достатньо й одного сеансу. Однак кожен випадок є індивідуальним та залежатиме від стану шкіри. До прикладу при акне, вікових змінах, пігментації зазвичай потрібно від 4 до 10 процедур, проводять їх з інтервалом раз на 7-10 днів. Повторювати курс можна кілька разів на рік. 

Переваги та мінуси HydraFacial 

Плюси процедури:
  1. Забезпечення кількох ефектів, від очищення, пілінгу до зволоження та вирівнювання рельєфу шкіри.
  2. Відсутність травматичності. 
  3. Підходить для усіх типів шкіри.
  4. Не займає багато часу.
  5. Забезпечення швидкого ефекту.
  6. Можливо проводити незалежно від сезону.
Побічні ефекти HydraFacial, як правило, легкі та зникають протягом одного-двох днів при домашньому догляді. Ці проблеми, хоча й рідко, можуть містити гіперемію, підвищену чутливість шкіри, подразнення.

Зауважимо, що Hydrafacial практично не має протипоказань, але все ж таки є ситуації, коли варто відкласти процедуру. Прикладом таких станів є загострення герпесу, сильні пошкодження шкіри в ділянці впливу.

Щодо періоду вагітності та лактації, то не існує чіткого протипоказання до проведення процедури. Однак її проведення можливо тільки після консультації зі спеціалістом. Адже можливе виключення концентрованих кислотних сироваток, які не рекомендуються в цей період.

Пам’ятайте, що процедуру HydraFacial виконує тільки ліцензований косметолог або дерматолог.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм