Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Основні методи усунення складок на шиї

Основні методи усунення складок на шиїКільця Венери або складки на шиї являють собою горизонтальні смуги які з’являються на шиї з настанням вікових змін. Причиною цього є нещільне прикріплення м’язів до шкіри, що під впливом активних рухів та міміки поглиблюють появу складок.

Однак зауважимо, що кільця Венери не завжди вікова проблема. У молодому віці також часто можливо з нею стикнутися. Особливо це стосується осіб з поганою поставою чи тих, хто майже весь час проводить за гаджетами з опущеною головою. І не забуваймо, що, починаючи з 25 років, ми починаємо втрачати колаген і еластин, що ще більше загострює ці сліди.

Основні причини

  1. Особливості шкіри (тонка шкіра з низькою щільністю).
  2. Відсутність догляду за шкірою шиї.
  3. Погана постава.
  4. Зневоднення та неправильне харчування.
  5. Часте і тривале перебування на сонці без використання засобів з SPF.

Як доглядати за шкірою шиї самостійно в домашніх умовах?

Шия та область декольте це ті ділянки тіла, про які ми часто забуваємо під час проведення щоденної доглядової рутини. Це відповідно впливає на зовнішній стан шкіри та може спричинити й появу кілець Венери. Тому самостійно відтермінувати появу складок на шиї можливо за допомогою наступних методів:
  1. Догляд за шкірою: доцільним мати у своєму арсеналі сироватку, яка підвищує еластичність, наносячи її рухами вгору. Останнім етапом у ранковому догляді є нанесення сонцезахисного крему. На ніч рекомендовано живильний та зміцнювальний крем, який допомагає шкірі шиї та декольте відновитися. Він повинен містити гіалуронову кислоту, діоксид кремнію, колаген, вітамін С.
  2. Уникання незручних поз, перерва під час користування технологій.

Методи позбавлення «кілець Венери»

Складки на шиї виникають досить швидко, а от, щоб їх позбутися потрібно мати терпіння. У ситуації, коли шия вже змінилася під впливом вікових факторів або через вплив навколишнього середовища, домашні методи вже не будуть мати значного позитивного впливу на стан шкіри. Далі розглянемо найбільш поширені методи боротьби з проблемою. 

Холодна плазма: шкіра обробляється холодною плазмою, внаслідок чого клітини шкіри стимулюються, що сприяє синтезу колагену та еластину. Дія холодної плазми полягає в покращенні пружності тканин та підвищення їх еластичності. Крім того, даний метод забезпечує покращення кровообігу в ділянці шиї.
Ін'єкції ботулотоксину: ефект досягається за рахунок вибіркового блокування м'язових волокон, які беруть участь у процесі утворення зморшок. 
Голковий RF-ліфтінг: дана сучасна процедура полягає у введенні голок на певну глибину в дерму (шкіру), що спричиняє процес продукування колагену та еластину. Результат стає помітним вже після першої процедури. Загалом для максимального ефекту може знадобитися два-три сеанси з перервою у пів року.
Пілінг: полягає в застосуванні спеціального засобу, що у своєму складі містить кислоти та інші компоненти, що дають можливість на клітинному рівні регенерувати шкіру.
Пептидні нитки: пептидні нитки заповнюють сформовані заломи, а згодом самостійно розсмоктуються. Попередньо перед процедурою проводиться детокс шкіри.

Важливо розуміти, що шкіра шиї тонка та ніжна, тому якщо ви вирішили скористатися будь-якими процедурами у цій зоні, виконуватися вони повинні виключно косметологами з медичною освітою.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм