Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Основні способи корекції губ та які з них становлять небезпеку

Основні способи корекції губ та які з них становлять небезпекуПоняття «краси» змінюється. Тобто якщо ще декілька років назад до косметологів стояли черги дівчат аби зробити губи як в Анджеліни Джолі, шляхом введення філерів. То сьогодні пальму першості перехоплюють інші новомодні гаджети.
Головна ціль це красиві губи, однак без помітного втручання. Якими способами можна скоригувати форму губ? З’ясуємо далі.
 
Існує кілька типів збільшення губ, включаючи наповнювачі губ, імплантати, перенесення жиру та підтяжку губ. Час відновлення, результати та можливі ризики залежать від кожної процедури.
Відповідно й вартість збільшення губ, буде залежати від виду проведеної процедури, досвіду роботи лікаря та міста проведення.

Гіалуронові ручки

Спеціалісти відмічають високу небезпеку даного методу, та й відповідну ймовірну відсутності результату. Дія гіалурованих ручок полягає у впирскуванні гіалурованої кислоти шляхом високого тиску в пори. Сумніви таких ручок викликає їх наповнення та неможливість контролювати швидкість та глибину введення філера. 

Губні імплантати

Пластичний хірург робить невеликий розріз у кожному куточку рота та вставляє імплантат у губи. Губні імпланти є постійними, але їх можна видалити в будь-який час. Однак вони можуть не підійти для тонких, як бритва, або асиметричних губ.

Помпа-присоска

Даний гаджет має тимчасовий ефект, що протримається від кількох годин до кількох діб. Механізм дії помпи полягає в вакуумному механічному впливі, що у результаті спричиняє посттравматичний набряк. Переважно помпа використовується коли ефект «повних» губ потрібен тут і зараз. Однак навіть така, на перший погляд, проста процедура має свої ризики. Насамперед це можливе порушення периферичного кровопостачання тканин.

Ін’єкції філерів

Метод який є найбільш поширеним та зберігає свій результат до року. Об’єм губ заповнюється за допомогою гіалуронової кислоти. Окрім цього косметолог має досить широкий простір для маневрів. Оскільки кількість введеного філера та надання форми залежатиме від бажання пацієнта. Однак знову ж таки, з боку лікаря важливо правильно направляти клієнта та надати всі необхідні рекомендації та варіанти.

Хейлопластика

Дане оперативне втручання набуло широкої популярності як альтернатива філерам. Навіть попри те, що це хейлопластика це операція, тривалість від її проведення зберігається на все життя.
Механізм проведення процедури найчастіше полягає в підшиванні облямівки верхньої губи до основи носа. Можна навіть забрати частину шкіри під носом і підшити верхню губу. Місце проведення втручання практично непомітне.

Ботулінічний токсин (ботокс)

Ін’єкції ботулінічного токсину розслаблюють м’язи навколо верхньої губи, викликаючи тонкий ефект перекочування вгору, відомий як «розворот губ». Це відповідно змінює динаміку м’язів. Деякі переваги ботоксу включають мінімально інвазивні ін’єкції, які забезпечують тонке, але ефективне покращення, зберігаючи природні вирази обличчя. З іншого боку, тимчасові ефекти вимагають періодичних ін’єкцій. Результати залежать від індивідуальної анатомії м’язів і вимагають передових навичок.

Ліпофілінг

На відміну від ін’єкцій філерів при ліпофілінгу в губи вводяться жирові клітини. За допомогою цієї опції, яка також називається аутологічним збільшенням губ, лікар використовує власну тканину пацієнта. Жир береться з живота, біля пупка. Далі він очищається та вводиться у губи.
 
Результат зберігається до 2-3 місяців. Оскільки жир не розсмоктується дуже довго і згодом піддається корекції.

Масаж

На відміну від вищевказаних процедур тривалість результату від масажу зберігається до декількох годин. 
Дія масажу направлена на розминання м'язів з покращенням мікроциркуляції в тканинах. Адже нерідко м'язи приходять у підвищений тонус через стрес, постійні розмови, куріння. 

Перманентний макіяж

Внаслідок зміни введення пігменту у верхній шар шкіри можливо нафарбувати губи на тривалий час. При цьому покращивши їхню форму, змінити контур та навіть візуально збільшити їх.  

Важливо інтегрувати збільшення губ у цілісну естетичну «картинку» обличчя. Адже забезпечення гармонії пропорцій губ з іншими рисами обличчя сприяє збалансованому результату. Хірурги та лікарі, які займаються процедурами збільшення губ, повинні володіти тонким розумінням як анатомічних, так і психологічних аспектів у поєднанні з технічними навичками. Безперервна освіта, інформування про технології та матеріали, що розвиваються, і надання пріоритету безпеці пацієнтів є вирішальними для відповідального розвитку цієї галузі. Саме тому якщо Ви вирішили провести процедуру не варто шукати економний варіант, а насамперед потрібно ретельно підійти до вибору спеціаліста та клініки. Лікар може обговорити з вами плюси та мінуси ваших варіантів збільшення губ і допомогти Вам вирішити, яка техніка чи засіб вам найкраще підходять.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм