Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Плазмоліфтинг: показання до проведення процедури

Плазмоліфтинг: показання до проведення процедуриЯкий би догляд ми б не забезпечували нашій шкірі, погодні умови так чи інакше мають свій негативний вплив. Якщо в літку це палюче сонце та пил, то взимку було нанесено”удар” сухим повітрям в отоплених приміщенн й низькими температурами. На благо змінити виниклу ситуацію можливо шляхом ряду косметологічних процедур, що нам пропонує beauty-індустрія. Наразі розберемо детальніше особливості проведення плазмотерапії.

Плазмотерапія або плазмоліфтинг - це ін'єкційна процедура, що полягає у відновленні клітин шкіри за допомогою власної плазми крові. Так багата тромбоцитами плазма вводиться ін'єкційно активуючи природний механізм омолодження.
 
Спеціалістами відзначається, що найбільш благоприємний вік для проходження процедури є до 30 років. Оскільки суттєвого омолоджуючого результату не завжди можливо отримати. Насамперед плазмотерапія є доцільною при втраті шкірою еластичності, акне.
 
Введена плазма забезпечує нормалізацію тканинного дихання, водний баланс, стимулює формування клітин, що забезпечують еластичність шкіри, збільшує продукування колагену та ін.

Показання до проведення плазмотерапії

  1. Підтяжка шкіри.
  2. Випадіння волосся.
  3. Усунення зморшок.
  4. Запальні захворювання шкіри.
  5. Порушення роботи сальних залоз.
  6. Пігментація.
З метою усунення суттєвих косметичних проблем, плазмотерапія може слугувати як доповнювальний елемент в усуненні глибоких стрій, зморшок та ін.
 
До суттєвих плюсів даного методу відносять й відсутність алергічної реакції (внаслідок введення власної плазми), швидке відновлення та суттєво помітний результат вже після першої процедури.

Протипоказання до проведення плазмотерапії

  1. Розвиток онкологічного процесу.
  2. Гострі інфекційні захворювання.
  3. Період вагітності та лактації.
  4. Порушення згортання крові.
  5. Порушення цілісності шкірного покриву в ділянці можливого впливу.
  6. Наявність в анамнезі вірусних гепатитів.

Методика проведення

Насамперед перед проведенням плазмоліфтингу необхідно зробити аналіз крові. Це є основною складовою, якщо ви дійсно хочете отримати відповідний результат від процедури. Загалом на результат впливає саме якість плазми.
Якщо показники в нормі, за декілька днів до процедури необхідно виключити вживання алкоголю, солодких, гострих та солених продуктів, а також забути про паління. Адже дійсно правильна підготовка має суттєве значення.
 
Далі в день плазмотерапії лікар проводить забір крові із вени в пробірку зі спеціальним роздільником, потім пропускає її через центрифугу –  залишається плазма, збагачена тромбоцитами. 
 
Важливим елементом у цьому процесі є речовина-розділювач, що блокує потрапляння в плазму запальних елементів та інших клітин крім тромбоцитів зі зберіганням їх активності. В залежності від виробника це може бути гепарин, цитрат натрію.
 
Наступним етапом буде набирання плазми у шприци з проведенням ін'єкції. З метою виключення зниження дії препарату плазма вводиться без анестезії.
Після виключення всіх ускладнень та задовільного самопочуття, пацієнт може спокійно йти додому.
 
Після процедури упродовж декількох годин варто виключити нанесення в ділянці введення ін'єкції косметичних засобів, контакт з водою. Також наступні два тижні після плазмотерапії не дозволяється засмагати та декілька днів відвідувати сауну або басейн.
 
Після плазмоліфтингу можлива поява синців у місцях уколів.
Рекомендовано проводити до 3-5 процедур з інтервалом у 3 тижні.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм