Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Особливості застосування філерів в гінекології

Особливості застосування філерів в гінекологіїМи звикли до того що спектр надання косметологічних послуг з кожним днем збільшується. Постійно на косметологічному ринку з'являються певні новинки, що різняться технікою впливу, ціною та використовуваними препаратами. Однак їх мета одна - допомогти мати кращий вигляд, усунути певні косметичні проблеми та зробити людину впевненішою в собі. Не є виключенням коли зона впливу косметології фокусується на статевих органах. Тому наразі розберемо детальніше саме особливості застосування філерів в гінекології - показання до проведення та техніку.

Насамперед відзначимо, що філер являє собою субстанцію у вигляді гіалуронової кислоти. Препарат має гелеву консистенцію з поступовим розсмоктуванням та виведенням корисних речовин у навколишні тканини. Відзначимо, що за допомогою гіалуронової кислоти у тканинах утримується волога.
У більшості випадків використання філерів у сфері інтимної краси, відповідно гінекології, полягає в проведенні контурної пластики піхви. Тобто додає об'єми там, де його не вистачає. А також це є суттєвою допомогою для жінок, що стикнулися з нетриманням сечі.

Показання до проведення процедури

  1. Зниження чутливості клітору: філер вводиться в капюшон клітора, що робить його більш опуклим та доступнішим для стимуляції. Також практикується й стимуляція так званої точки G, коли препарат вводиться в передню стінку піхви.
  2. Нетримання сечі легкого ступеня (точніше її підтікання): у такому випадку препарат вводиться у сфінктер уретри та робить отвір органу вужчим.
  3. Асиметрія статевих губ: за допомогою препарату без використання скальпелю коригується форма та об'єм статевих губ.
  4. Розтягнення тканин піхви після пологів або вродженої особливості та сухість слизової.
До плюсів проведення процедури можна віднести й відсутність реабілітаційного періоду, на відміну від оперативного втручання. Хоча звісно, це робить результат не таким тривалим (пів року - рік).

Протипоказання до проведення процедури

Попри безболісність та безпечність малоінвазивної процедури, певні ж протипоказання до її проведення існують.
  1. Онкологія.
  2. Період вагітності й лактації, менструація.
  3. Розвиток інфекційного процесу.
  4. Аутоімунні порушення.

Особливості проведення

Під місцевою анестезією лікар вводить точково філер безпосередньо в необхідну ділянку, наприклад, піхву, статеві губи, сфінктер уретри.
Попередньо зони впливу піддаються епіляції.
Тривалість процедури сягає до 30 хвилин, з незначним періодом відновлення (2-3 дні). Так аби уникнути можливих ускладнень в перші дні після введення філеру (набряк, синці) доцільним буде відмовитися від надмірних фізичних навантажень та впливу тепла (відвідування саун, бані).
 
Тому якщо ви наважились на проходження процедури у сфері естетичної гінекології, в першу чергу звертайте увагу на наявність відповідних сертифікатів та враховуйте досвід фахівця.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм