Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Косметологічні процедури: основні рекомендації щодо їх проведення восени

Косметологічні процедури: основні рекомендації щодо їх проведення восениНезалежно від сезону наша шкіра потребує догляду. Однак при цьому вплив температурних умов (надмірне сонце, вітер, мороз) потребує певні корективи у цей догляд. Як же правильно зберегти свою шкіру у задовільному стані з настанням осені? З'ясуємо далі.

Восени наша шкіра “пожинає плоди” після активної дії палючого сонця. Так шкіра стала сухою, місцями лущиться, а зниження тонусу зробило її в'ялою. Дехто при зловживанні сонячними променями помітив появу пігментних плям, нових зморшок або більшу вираженість вже наявних.
 
Всі ці прояви свідчать про те, про дерма постраждала від дії ультрафіолетових променів (фотостаріння) та те, що в ній знизився вміст води.

Догляд за шкірою восени

Навіть незначні зміни у догляді зі шкірою можуть суттєво змінити її стан. Восени не є доречними літні легкі структури. Спеціалістами рекомендується внести наступні корективи у вашу beаuty-рутину:
  • Обирайте густіший за консистенцією зволожувальний крем. Також не буде зайвим поєднувати його з застосуванням сироваток або засобів на основі гіалуронової кислоти. Пам'ятайте й про інші невіддільні компоненти догляду: очищення й тонізування засобами відповідно типу вашої шкіри.
  • Не забувайте про тіло, шкіра якого також потребує гідратації. Тому доцільним буде придбати лосьйон для тіла.
  • Менше агресивних процедур та засобів для відлущування клітин шкіри, адже на тлі сухості можуть виникнути мікротріщинки, подразнення та свербіж. 
  • ТАК сонцезахисному крему: негативного впливу ультрафіолету шкіра зазнає і восени. Однак можливо обмежитися денним кремом з фактором захисту 10-15.

Косметологічні процедури восени

Осінь є чудовою порою для того аби приділити увагу своїй шкірі та зовнішньому вигляду. Адже насамперед стають доступними ті процедури. Які влітку через активне сонце були не рекомендовані. 
 
Так до найбільш поширених процедур до обличчя належить:
  • Фототерапія: механізм дії полягає у відновленні шкіри та забезпечення їй рівного тону. Також фототерапія забезпечує усунення проявів дрібних судин, пігментації та навіть зморшків. Окрім того, результат стає помітним вже після першого сеансу. Головним нюансом є проведення процедури в пасмурну погоду, адже при знаходженні на сонці пігментні плями можуть стати знову помітними.
  •  Біоревіталізація: полягає в застосуванні ін'єкції з гіалуроновою кислотою. Показаннями до проведення процедури є надмірна сухість шкіри та поява перших проявів вікових змін. 
Щодо догляду за тілом, то чудовим методом позбавлення від зайвих кілограмів є проведення кріоліполізу. Механізм дії полягає в охолодженні жирових накопичень до певної температури, внаслідок чого вони самостійно розсмоктуються. Досягти результату можливо за три місяці, в залежності від об'єму.
 
А от усунути стриї (розтяжки) допоможе лазерне шліфування. Дія лазеру викликає стимуляційно регенерацію клітин, що робить шкіру гладкою та усуває нерівності.  
Тому аби зберегти свою шкіру в задовільному стані дотримуйтеся комплексного підходу, не забуваючи при цьому про здорове харчування та достатнє вживання води!

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм