Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Транспортування осіб з обмеженими можливостями

Транспортування осіб з обмеженими можливостямиПеревезення хворих це не просто процедура доставляння від будинку до лікарні або навпаки. Перевезення хворих медичною службою “МедТаксі” це окремий вид медичної допомоги, яка так необхідна, на перший погляд, у безвихідних ситуаціях. Одним із таких моментів є виникнення необхідності у транспортуванні осіб з обмеженими можливостями. Докладніше про те, в чому полягає такий вид перевезення, розберемо далі.

Особливості перевезення хворого з обмеженими можливостями

Для транспортування людини з обмеженими можливостями службою "МедТаксі" використовується спеціальний мікроавтобус, салон якого має оснащене місце як для інвалідного візка з відповідною фіксацією, так і для нош. Додатково є місця для багажу та супроводжуючих (4 розкладні крісла). А також у салоні забезпечується вентиляція повітря та робота кондиціонера, що робить поїздку більш комфортною.
 
Автомобілі можуть провести транспортування в зазначений вами пункт, який варіюється від міжміського транспортування до перевезення хворих до Європи. Головне заздалегідь обговорити всі деталі поїздки.
 
Залежно від стану хворого та дистанції, перевезення здійснюватиметься або в положенні лежачи на ношах, або безпосередньо в інвалідному візку. Останній варіант буде актуальним при транспортуванні хворих містом.
 
Зазначимо, що супровід родичами чи опікунами людини з обмеженими можливостями є важливим нюансом поїздки.
Це пов'язано з тим, що, як правило, більшу частину часу вони проводять удома. А поїздка до нового місця може стати справжнім стресом. Саме тому важлива підтримка поряд.
 
Крім того, додатково хворому забезпечується медичний супровід. Залежно від стану пасажира, фахівець необхідного профілю буде постійно перебувати поруч і стежити за життєво важливими показниками стану здоров'я.
 
У разі екстрених випадків автомобіль оснащений усім необхідним для надання допомоги. Зазначимо, що набір ліків та апаратури також обумовлюються заздалегідь з огляду на стан пасажира.

Підготовка до поїздки

Підготовка до поїздки включає попередню домовленість зі службою “МедТаксі”. Це важливо для правильної підготовки родичів, без поспіху, так і для підбору маршруту поїздки працівникам служби медичних перевезень.
 
Збори хворого включають вибір одягу, він повинен бути за сезоном, вільним і з натуральних тканин. Поїсти краще за дві години до поїздки, щоб виключити появу блювотного рефлексу (в дорозі дозволяється легке перекушування, при необхідності водій робить зупинки для цього). Також важливо враховувати потребу для людей з обмеженими можливостями з наявністю засобів особистої гігієни (серветки, підгузки).
 
Пам'ятайте, що намагаючись скоротити витрати або прискорити процес перевезення хворого на звичайному автомобілі, ви ризикуєте його здоров'ям. Вже не кажучи про відсутність комфортності та інших зручностей. “МедТаксі” проводить перевезення хворих дешево у порівнянні з іншими службами, але при цьому гарантує всі аспекти правильного перевезення та офіційну задокументованість.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм