Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Транспортування сидячих хворих

Транспортування сидячих хворих Беручи до уваги розвиток безбар'єрності в Україні як нової суспільної норми, зараз не завжди існує можливість людині на інвалідному кріслі без труднощів дістатися з лікарні додому, або на обстеження. Звичайно ж, що окремою процедурою є не тільки перевезення хворого по Києву, але і необхідність здійснити міжміське перевезення. Як бути в такій ситуації й в які служби звертатися? Ми розуміємо, що в першу чергу хворому необхідно забезпечити комфорт враховуючи всі нюанси його стану і безпосередньо діагнозу. Саме служба медичних перевезень "МедТаксі" і бере на себе всю відповідальність перевезення сидячого хворого. 

Особливості перевезення сидячого хворого 

Відносно початку процесу поїздки, то після того, як хворий буде оглянутий і його стан дозволяє знаходиться йому в положенні сидячи, його пересаджують на інвалідну коляску і спускають вниз на ліфті. Якщо дверний отвір ліфта занадто вузький для коляски, то санітари "МедТаксі" транспортують його по сходах на візку, за допомогою перетяжних пандусів. Додатково, якщо вага хворого перевищує 85 кг, залучається ще один санітар. 
 
Розміщення хворого в автомобілі можна здійснювати безпосередньо в інвалідному візку, яка фіксується в машині. Особливо якщо відстані для перевезення не тривалі й пацієнт себе задовільно відчуває. Автомобіль "МедТаксі" дозволяє зробити це шляхом вмонтованих рейок в кузові й ременів, що фіксують інвалідне крісло під час поїздки. При відсутності у хворого інвалідного візка, служба "МедТаксі" надасть її.

Завдання "МедТаксі" при транспортуванні сидячого хворого 

  1. Безпечно, платно, але при цьому проводиться перевезення хворих дешево
  2. Транспортування забезпечується професійними медичними працівниками. 
  3. Напередодні диспетчеру служби "МедТаксі" повідомляється про діагноз пацієнта і його особливості, куди планується перевезення, визначається ціна. 
  4. Безпосередньо перед початком поїздки хворий оглядається лікарем, з метою встановлення транспортабельності, виключення ускладнень. 
  5. Після огляду враховуючи стан вибирається оптимальний метод перенесення до машини й сам вид транспортування (наприклад, на носилках або інвалідному кріслі). 
  6. Автомобіль комплектується також враховуючи стан хворого. А під час поїздки лікар повністю контролює життєво важливі показники, щоб у разі необхідності надати невідкладну допомогу. 
  7. По прибуттю санітари служби "МедТаксі" переносять хворого в пункт призначення і знову проводиться огляд. 
Пам'ятайте, що маючи навіть найбільшу і простору машину, Ви не завжди зможете організувати оптимальні умови для перевезення сидячого хворого. Адже крім забезпечення самого місця для перевезення, умови повинні бути безпечними. Тому звертайтеся в перевірені служби медичних перевезень, серед яких гарантом на ринку України багато років є - "МедТаксі". 
 
Джерело: https://medtaxi.com.ua/

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм