Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Транспортування лежачих хворих з лікарні додому

Транспортування лежачих хворих з лікарні додому Після проходження лікування в умовах стаціонару не кожен її пацієнт знаходиться в задовільному стані, великий відсоток хворих вимагає тривалого відновлення. Особливо це стосується випадків з втратою рухової активності. Як же транспортувати лежачих хворих з лікарні додому? Ми інформовані в тому, що машина швидкої допомоги здійснює перевезення в екстрених випадках. А самостійні спроби транспортувати, в тому числі з метою економії можуть тільки погіршити стан лежачих хворих. Всі фахівці твердо вказують на необхідність проводити даний тип перевезення виключно за допомогою спеціалізованих медичних служб. Ми ж Вам рекомендуємо, вибрати гарант на ринку України, службу медичних перевезень лежачих хворих "МедТаксі"! 

Підготовчий етап 

Безпечне і комфортне транспортування лежачих хворих починається з вірного підготовчого етапу. 
 
В першу чергу бригада "МедТаксі" консультується з лікарем, щодо стану хворого, далі дотримуючись його інструкцій для безпечного перенесення хворого з лікарні в спеціалізований автомобіль. 
 
При проведенні огляду хворого і його задовільному стані, можливої ​​медикаментозної підготовки (знеболювальні, седативні) і починається початок перевезення. 
 
Відзначимо, що всі нюанси перевезення, включаючи пункт призначення, вартість перевезення заздалегідь обговорюються родичами з диспетчером служби "МедТаксі".

Чим відрізняється перевезення службою "МедТаксі" від звичайного супроводу на автомобілі? 

По-перше, враховуючи стан наших доріг, особливо якщо має бути міжміське перевезення хворих, ймовірність тряски й можливого мимовільного удару у хворого зростає в кілька разів. І якщо для звичайної людини незначний удар може не ставити загрозу, то пацієнт який тільки покинув стіни лікарні може відчути себе погано навіть після незначних поштовхів. 

Що стосується спеціалізованого автомобіля "МедТаксі", то крім комфортного салону з наявністю пневмопідвіски, створення необхідного температурного балансу, забезпечуються наступні пункти: 
  • наявність обладнання та медикаментозних засобів для надання невідкладної допомоги (комплектація буде залежати від діагнозу і безпосередньо стану хворого); 
  • забезпечення медичним персоналом (від фельдшера, лікаря до при необхідності реанімаційною бригадою); 
  • пацієнт поміщається на зручній каталці з закріплювальними ременями для забезпечення його безпеки, додатково в наявності є крісло, носилки, місця для супроводжуючих та багажу. 
Також санітарами "МедТаксі" проводиться перенесення хворого безпосередньо від лікарняного ліжка до автомобіля на спеціальних ношах (наприклад, носилки-каталки), а по приїзду на вказану адресу хворий доставляється безпосередньо до свого ліжка. При цьому медичним персоналом проводиться оцінка стану як до поїздки, так і після її.
 
Так що при необхідності перевезти лежачого хворого з лікарні додому і здійснити перевезення хворих по Києву, містах України (міжміське перевезення лежачих хворих) або за межами країни, звертайтеся в службу медичних перевезень "МедТаксі". Довірте здоров'я свого родича дійсно професіоналам своєї справи, які візьмуть на себе всі нюанси поїздки. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED