Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Перевезення хворих з лікарні додому від ліжка до ліжка

Перевезення хворих з лікарні додому від ліжка до ліжка Одужання і виписка близької для нас людини додому з лікарні радісна подія. Але при цьому разом з радісними емоціями з'являється додаткова складність, як здійснити поїздку додому з лікувального закладу? Особливо якщо Ви не місцеві й живете в іншому місті. Поїздка на таксі? Це досить дорогий, а тим більше і небезпечний варіант. Це ж стосується і перевезення на звичайному транспортному засобі. Людина, яка перебуває у відновлювальному періоді може відчути себе погано. Чи потрібні такі ризики? 
А транспортування автомобілем швидкої допомоги в умовах пандемії не стає можливим, оскільки медичні працівники мають колосальну завантаженість. Тому Ви сміливо можете звернутися в службу, яка спеціалізується на медичних перевезеннях лежачих хворих - "МедТаксі". 
 
При використанні послуг "МедТаксі" ви виключаєте для і так знеможеної людини всі незручності, що можуть виникнути при використанні звичайного транспорту: нестача кисню, тряска, неможливість прийняти зручне положення і ін. 

Безпека при перевезенні хворого з лікарні додому 

Медичні працівники також дотримуються думки про необхідність перевезення хворого додому на спеціально обладнаному для цього автомобілі. 
Після того, як лікар підготував всі необхідні документи (виписка, результати аналізів та ін.) і провів огляд пацієнта, з виключенням протипоказань для подальшої поїздки, медична бригада "МедТаксі" може здійснювати процес транспортування.
 
Оскільки найважчим в моменті перевезення є завантаження пацієнта, тим більше якщо він лежачий, "МедТаксі" і це бере на себе, забезпечуючи доставлення хворого "від ліжка до ліжка". 
 
До дверей автомобіля пацієнта доставляють на каталці або спеціальному зручному кріслі (в залежності від стану). 
Сама машина для перевезення лежачих хворих облаштована для максимального комфорту клієнта і його безпеки, включаючи місця для супроводжуючих та багажу. 
Також в разі погіршення стану в наявності є необхідне обладнання і медикаментозні препарати, а досвідчений медичний персонал вчасно зреагує і надасть необхідну допомогу. 
Після того, як хворий буде доставлений додому (до ліжка), лікар бригади "МедТаксі" проведе ретельний огляд з перевіркою всіх життєво важливих показників. І при відсутності будь-яких відхилень, тільки тоді транспортування буде вважатися успішно завершеним. 
 
Пам'ятайте про те, що навіть якщо пацієнт більше не потребує лікування в умовах стаціонару його стан ще досить нестабільний, тому не варто ризикувати та здійснювати самостійну поїздку на непристосованому для цього транспорті. Скористайтеся послугами служби медичних перевезень "МедТаксі" і Вам буде гарантовано офіційно задокументоване і безпечне транспортування з лікарні додому. Відзначимо, що "МедТаксі" проводить перевезення хворих по Києву, міжміські та закордонні поїздки. 
Джерело: https://medtaxi.com.ua/.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED