Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Перевезення лежачих хворих на МРТ: що важливо знати?

Перевезення лежачих хворих на МРТ: що важливо знати? Попри те, що процедура МРТ є досить поширеною і важливою при діагностуванні багатьох патологічних станів, не всі медичні установи в містах можуть забезпечити її проходження. Так як діяти якщо необхідно здійснити перевезення хворих по Києву, а тим більше якщо хворий лежачий. Вихід є! Найкращим варіантом буде звернутися в спеціалізовану службу медичних перевезень лежачих хворих "МедТаксі". Оскільки швидка допомога в умовах пандемії не спеціалізується на транспортуванні хворих, а самостійне перевезення може тільки погіршити стан хворого. Тому довіртеся професіоналам. 
Служба медичних перевезень "МедТаксі" забезпечить безпечний і комфортабельний переїзд. Про нюанси транспортування розберемо докладніше. 

Підготовка до МРТ 

Магнітно-резонансна томографія є одним з основних методів діагностики більшості захворювань. Ця процедура дає можливість з точністю отримати зображення тіла і встановити виникли патологічні зміни. 
 
Найбільш поширеними показаннями до МРТ є захворювання центральної нервової системи (інсульт, пухлини мозку), молочних залоз, органів малого таза, м'яких тканин (пухлини, травматизація суглобів) та ін. 
 
Протипоказаннями до процедури може стати наявність кардіостимулятора, металевих предметів в тілі (зубні протези, пірсинг). 
Особливої технічної підготовки лежачого хворого не потрібно. Звичайно ж окрема увага приділяється психічній підготовці. Хворому важливо пояснити коли й навіщо буде відбуватися поїздка, як буде проходити сама процедура МРТ.
 
Відзначимо, що при необхідності введення контрастної речовини при проведенні МРТ важливо проходити процедуру натщесерце. 

Особливості транспортування лежачих пацієнтів на МРТ 

Важливо розуміти, що показаннями до МРТ можуть бути досить серйозні патології, які вимагають особливої ​​підготовки до транспортування. Відповідно всі нюанси перевезення від пункту призначення і стану хворого будуть обговорюватися заздалегідь з диспетчерською службою "МедТаксі". 
 
Медична служба "МедТаксі" забезпечує транспортування лежачих хворих прямо від ліжка до безпосереднього місця проведення процедури. 
Перед перевезенням хворий оглядається, вимірюються життєво важливі показники, і тільки потім на носилках проводиться транспортування. Такі ж дії тільки у зворотному порядку проводяться і після процедури. 
 
Також медична служба "МедТаксі" крім спеціально обладнаного автомобіля забезпечує його повну комплектацію медичним обладнанням та лікарськими засобами, на випадок погіршення стану. Допомога надається медичним персоналом, будь-то фельдшерська або реанімаційна бригада. Склад медичного персоналу також заздалегідь обговорюється з огляду на стан здоров'я хворого. 
 
Роблячи вибір для перевезення лежачих хворих на МРТ на користь медичної служби "МедТаксі" Ви вибираєте повноцінний медичний супровід під час поїздки й професіоналізм персоналу! 
Джерело: https://medtaxi.com.ua/.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED