Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Професійне транспортування лежачих хворих МедТаксі

https://medtaxi.com.ua/stati/126-professionalnaya-transportirovka-lezhachikh-bolnykh-medtaksi.htmlНа жаль проблеми зі здоров'ям можуть виникнути у кожного. І коли ми чуємо про "лежачих хворих" спочатку уявляється образ літньої людини. Але ж можливість самостійно пересуватися можна втратити й в молодому віці. Травми, операції, тривале лікування і період реабілітації - всі ці дії вимагають регулярних візитів до медичного закладу, які дуже часто можуть знаходитися не тільки в іншому місті, а й в іншій країні. При цьому виникає нова проблема, в транспортуванні хворого. Адже завдання не тільки в самому перевезенні, але і в його безпеці та комфортабельності для пацієнта. 

Необхідно спеціальне обладнання та препарати, на випадок якщо хворому стане гірше. Відзначимо, що сьогодні забезпечити перевезення хворого навіть в клініку з дому або навпаки практично неможливо. Завантаженість працівників невідкладної допомоги внаслідок пандемії внесла нові правила в перевезення на швидкій допомозі. Так до кого звертатися? Єдиним виходом з виниклої ситуації є звернення до фахівців - служби медичних перевезень лежачих хворих "МедТаксі". 

Що охоплює послуга перевезення лежачих хворих службою "МедТаксі"? 

Здійснення перевезення лежачих хворих це відповідальний захід, а головне завдання служби "МедТаксі" - не нашкодити. Адже за допомогою звертаються пацієнти з різною тяжкістю стану здоров'я, в тому числі з травмами хребта, коли найменший неправильний рух може мати незворотні наслідки. Відзначимо, що на цей випадок "МедТаксі" буде проводити транспортування пацієнта на спеціальному вакуумному матраці, який шляхом свого вмісту приймає ідентичне положення тіла пацієнта. Також сама машина для перевезення лежачих хворих має систему амортизації, що згладжує дорогу. 
 
Перед поїздкою проводиться огляд хворого, для того, щоб упевнитися в можливості його транспортування. Відзначимо, що також заздалегідь необхідно отримати дозвіл на перевезення від лікуючого лікаря. 
 
Саме перевезення проходить під наглядом медичної бригади, склад якої буде варіюватися враховуючи стан пацієнта. 
При замовленні перевезення лежачого хворого в розмові з диспетчером заздалегідь обговорюються всі деталі поїздки, від стану хворого, кількості супроводжуючих до пункту призначення. 
 
Відповідно виходячи з усіх нюансів і відбувається домовленість про оплату. 

Які переваги Ви отримуєте звертаючись в службу "МедТаксі"? 

  • Поїздка здійснюється спеціально обладнаним автобусом. Обладнання охоплює ряд медичної апаратури, на випадок необхідності надання невідкладної допомоги пацієнту, медикаментозну комплектацію, місця для носилок та багажу, м'які крісла, що розкладаються для супроводжуючих в дорозі. 
  • Наявність м'яких і стаціонарних носилок для перенесення хворого, адже служба " МедТаксі" забезпечує доставлення "від ліжка до ліжка ". 
  • Якісний, професійний доброзичливий сервіс, що полягає в наданні необхідної допомоги з боку санітарів, медичної бригади й водія. 
  • Перевезення хворих дешево, але при цьому на вищому рівні й офіційно документально зареєстровано.
Тому категорично не рекомендуємо Вам здійснювати перевезення лежачих хворих самостійно, в необладнаному для цього транспорті. Це не тільки незручно, психологічно важко, але й небезпечно для життя лежачого хворого. Ви знаєте, що робити - зверніться в службу медичних перевезень лежачих хворих "МедТаксі". 
 
Джерело: https://medtaxi.com.ua/.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED