Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Перевезення хворого з кисневим апаратом

Перевезення хворого з кисневим апаратом Транспортування хворих з умов стаціонару додому на кисні досить часте явище серед служб перевезення. Особливо на це вплинула пандемія COVID-19. Адже пацієнти, які перенесли коронавірус, важку форму пневмонії найчастіше виписуються додому з кисневою підтримкою. Тому саме питання транспортування такого хворого є досить відповідальним і довірити його потрібно виключно професіоналам. У нашому випадку це служба медичних перевезень "МедТаксі". 

Кисневий концентратор: показання до застосування 

Особливу необхідність в кисневої підтримки потребують пацієнти, після: 
  • важкої пневмонії в стадії фіброзу для подальшого лікування в домашніх умовах; 
  • оперативних втручань на легенях; 
  • онкологічного процесу; 
  • при наявності трахеостоми після штучної вентиляції легень; 
  • інфекційних захворювань, в тому числі й COVID-19. 

Особливості перевезення хворого службою "МедТаксі" 

Транспортування хворого з кисневим апаратом охоплює безперервне спостереження за станом його здоров'я за допомогою апаратів для моніторингу. 
При цьому важливо перед початком транспортування оцінити роботу органів і систем організму і при необхідності повести їх нормалізацію. 
Звичайно важливо враховувати, що в ході поїздки хворому, що знаходиться на кисневій підтримці може стати гірше. 
Тому в першу чергу з лікуючим лікарем пацієнта вирішується питання щодо його транспортабельності й перед початком перевезення проводиться медична підготовка. 
З собою необхідно мати при наявності показань медикаментозні препарати згідно зі станом хворого.
 
Служба медичних перевезень "МедТаксі" забезпечує супровід хворого медичним персоналом, в тому числі й при кисневій підтримці. Всі медичні працівники мають багаторічний стаж роботи й кваліфікацію з невідкладних станів. Адже правильне медичне транспортування є важливою умовою для професійного супроводу хворого з кисневою підтримкою. 
 
Відзначимо, що всі нюанси перевезення хворого і вартість поїздки обговорюються попередньо, в тому числі враховується стан хворого, необхідність у відповідному медикаментозному забезпеченні й обладнанні автомобіля. 
 
Машина для перевезення хворих має просторий і комфортабельний салон, що дозволяє вільно і без перешкод проводити медичні маніпуляції фахівцями. При цьому в ньому крім самого кисневого концентратора, можна помістити речі пацієнта таким чином, щоб вони не становили перешкоди для роботи медичного персоналу. 
 
Перевезення хворого з кисневим апаратом вимагає особливого ​​транспортування і самостійно це зробити практично неможливо або ж є небезпечним. Довіртеся професійним службам медичних перевезень, серед яких особливе місце займає служба "МедТаксі". 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм