Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Ін'єкційна косметологія: все, що потрібно знати

Ін'єкційна косметологія: все, що потрібно знатиВ наш час ін'єкційна косметологія це ключ до омолодження та усунення косметичних дефектів без потреби в тривалій реабілітації. За чим саме потрібно стежити під час процедури, та які негативні наслідки надалі можуть виникнути? Спробуємо розібратися.

Ін'єкційна косметологія – це комплекс процедур, які характеризуються введенням спеціальних препаратів за допомогою ін’єкційної голки.

Переваги

  • ймовірність виникнення алергічної реакції невелика;
  • після проведення процедури відразу видно результат;
  • відсутність тривалої реабілітації;
  • безболісність.

Ускладнення в ін'єкційній косметології


Кожен організм індивідуальний та від виникнення ускладнень ніхто не застрахований. Але в першу чергу, щоб зменшити ризик негативних наслідків необхідно ретельно вибирати косметологічний кабінет та косметолога.

Провідний лікар знає будову обличчя та не допустить розвиток побічних ефектів та зможе надати необхідну допомогу.

В іншому випадку, якщо дії виконуються невірно, то навіть при мезотерапії можуть виникнути інфікування, рубцювання. А введення філерів недосвідченим косметологом призводить до утворення некрозів та тромбозу артерій і вен.

Препарат повинен мати сертифікат в Україні


Це ще один важливий етап, на який слід звернути увагу перед процедурою. Препарат повинен мати сертифікат не тільки в тій країні, звідки його привезли, а й в Україні. Це буде означати, що він перевірений та визнається нашим законодавством безпечним.

Багато ін'єкційних процедур здатні замінити хірургічне втручання на ранніх етапах


Дуже часто ін’єкції застосовуються при птозі обличчя на ранній стадії: філери вводяться глибоко в шари шкіри, таким чином, створюється об'ємне моделювання обличчя. Також при незначному естетичному дефекті можливо провести, без допомоги хірурга, ринопластику.

Філери не можуть мігрувати під шкірою


Таке явище стосується «жахів» з минулого, які не належать до філерів. Вони мають відношення до препаратів на основі силіконів та поліакрилових гелів, які є небезпечними та наразі у сучасній косметології не застосовуються.

Нейтралізація небажаного ефекту


При виникненні побічних явищ після використання філерів, антидот можна застосувати навіть через пів року після процедури. Антидотом є препарати на основі гіалуронідази.

При використанні гіалуронової кислоти, повна втрата активності можлива впродовж десяти годин після проведення процедури. У випадку з ботулотоксином, то повернути обличчю колишній вираз емоцій дуже важко.

Скорегувати наслідки можливо тільки за допомогою мікрострумової терапії.

Підійдіть відповідально до вибору косметичного кабінету, та обачливо перевіряйте всі необхідні дані.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм