Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Транспортування хворого після операції

Транспортування хворого після операціїВажливо розуміти, що пацієнт, який переніс операцію, вимагає особливого догляду, щоб запобігти погіршенню його самопочуття. Це необхідно навіть у тому випадку, якщо його виписали вже з лікарні та потрібне транспортування додому або до іншого медичного закладу для подальшої реабілітації.
Враховується і те, що здійснити транспортування на швидкій допомозі навряд чи буде можливим, оскільки пацієнт не перебуватиме в критичному стані. Саме в таких ситуаціях на допомогу приходять платні служби медичних перевезень хворих, лідером яких є служба “МедТаксі”.

Причини перевезення хворого після операції

Звичайно ж, що насамперед звернення до служби “МедТаксі” може знадобитися для перевезення хворого додому для подальшого відновлення. Також це може бути перевезення до санаторію для проходження періоду реабілітації у післяопераційний період, тобто часу від моменту проведення операції до повного одужання хворого. Або транспортування може бути пов'язане із терміновою зміною медичного закладу.

Що важливо враховувати при перевезенні та як перевезти лежачого хворого після операції?

Перевозити хворого після операції необхідно у супроводі медичного персоналу на спеціально обладнаному для цього транспорті з наявністю апаратів ЕКГ, пульсоксиметра, ШВЛ, дефібриляторів тощо. Адже важливо забезпечити моніторинг усіх життєво важливих показників та у разі потреби при погіршенні стану – надати кваліфіковану допомогу. Також враховується і те, що післяопераційні пацієнти можуть бути чутливими до зовнішніх подразників і вимагають моральної підготовки, іноді навіть медикаментозної у вигляді седативних. З метою мінімізувати стрес.
 
Перед початком перевезення крім пояснення пацієнту про саму поїздку, медичний персонал проводить стабілізацію його стану, вимірює АТ, пульс, температуру тіла. Звичайно ж потрібне схвалення лікаря з наданням усіх необхідних для цього документів.
На специфіку та особливості перевезення може вплинути й стадія післяопераційного періоду (їх є лише три).
 
Зазначимо, що найчастіше здійснюється саме перевезення хворих Києвом. При цьому служба медичних перевезень “МедТаксі” може пройти шлях з усіма умовами комфорту та безпеки в будь-який необхідний для Вас пункт призначення, від перевезення хворого по Україні та за її межами (перевезення хворих до Європи).
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм