Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Вчені винайшли нову технологію лікування раку: подробиці

Вчені винайшли нову технологію лікування раку: подробиціВчені Дослідницького центру Theragnosis розробили фототерапевтичний агент, який обіцяє повне знищення ракових клітин без побічних ефектів. Він передбачає лише одну ін'єкцію і повторну фототерапію.
Який принцип дії агента?
 
Технологія фототерапії, метод лікування раку з використанням світла, вводить фотосенсибілізатор, який руйнує ракові клітини за допомогою лазера, який накопичується тільки в ракових тканинах.
 
Така технологія працює краще променевої терапії або загальної хімієтерапії, адже не пошкоджує тканини, які оточують ракові клітини.
 
Однак дія звичайних фотосенсибілізаторів триває лише один сеанс, тому їх необхідно вводити кожен раз, коли процедура лікування повторюється.
Крім того, фотосенсибілізатор має здатність накопичуватися в очах і шкірі людей, зокрема провокує підвищену світлочутливість — пацієнтів слід ізолювати від сонячного світла і ламп.
 
 
Щодо перспектив фотосенсибілізатору, то він не тільки впливає виключно на ракові клітини, але й не токсичний — всі органи й здорові тканини залишаються в нормі.
Завдяки одній ін'єкції пацієнт зможе отримувати повторні сеанси фототерапії, не побоюючись побічних ефектів після лікування, до повного видалення ракових клітин з організму.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED