Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Перевезення хворих на гемодіаліз

https://medtaxi.com.ua/stati/134-perevozka-bolnykh-na-gemodializ.htmlПопри те, що в Україні Національна Служба Здоров'я України (НСЗУ) фінансує таку життєво важливу процедуру як гемодіаліз. Питання розміщення поблизу необхідного медичного закладу, що надає послугу гемодіалізу безплатно, все ще є проблемним. Відповідно рідним пацієнта з нирковою недостатністю необхідно якимось чином здійснити транспортування хворого по місту, або ще складніше міжміське перевезення хворого (Київ, Вінниця, Одеса та ін.). Що найчастіше є необхідним якщо хворий проживає в селі чи маленькому містечку, де немає необхідної послуги. 
При використанні звичайного автомобіля з високою ймовірністю тряски й незручності в салоні, стан людини може тільки погіршитися. Навіщо ж тоді піддавати його ризикам, які можливо попередити, скориставшись послугами служби медичних перевезень "МедТаксі". Крім того, що вони здійснюють перевезення хворих дешево в порівнянні з іншими службами, а весь процес транспортування офіційно задокументований. 

Гемодіаліз 

Гемодіаліз є тією процедурою, яка здатна продовжити життя людини на багато років. Все тому, що при порушенні функціонування нирок і неможливості справлятися з усіма завданнями, розвивається ниркова недостатність. Вона і провокує необхідність в пошуках методу, що буде забезпечувати важливі механізми в нирках. В такому випадку це гемодіаліз. 
 
Показання до проведення гемодіалізу: 
  1. Отруєння, передозування ліками. 
  2. Ниркова недостатність гострого та хронічного характеру.
  3. Набряк легень або головного мозку, через що неможливо консервативною терапією вивести надлишки рідини з організму. 
В загальному можна сказати, що гемодіаліз спрямований на очищення крові від токсинів й отрут, надлишків води, калію й фосфору та ін. 
 
Особливостями підготовки до гемодіалізу є попереднє проведення консультації нефролога та ряду діагностичних обстежень. Важливо не приходити на процедуру натщесерце! 
 
При наявності протипоказань лікар не допускає пацієнта на гемодіаліз. У більшості випадків це ті стани, коли людина знаходиться присмерті, має прогресуючу деменцію або некурабельний злоякісний процес. 
 
Кількість сеансів гемодіалізу, відповідно й необхідних поїздок буде залежати від стану пацієнта, його віку та форми розвитку ниркової недостатності. Відзначимо, що Ви заздалегідь зв'язавшись з диспетчерською службою "МедТаксі" обговорюєте аспекти поїздки та її вартість. 

Проведення транспортування на гемодіаліз службою "МедТаксі" 

При присутності фактора ризику зміни самопочуття пацієнта й буде проводитись звернення до спеціалізованої служби перевезень "МедТаксі". Так "МедТаксі" гарантує безпеку транспортування і професіоналізм співробітників: 
  1. Персонал проводить супровід хворого безпосередньо від ліжка до місця проведення гемодіалізу, і навпаки. При цьому відбувається огляд хворого і визначення життєво важливих показників перед поїздкою, під час її й відповідно при перевезенні назад додому. 
  2. Супровід медичним персоналом, які при погіршенні стані нададуть необхідну допомогу.
  3. Використання спеціально обладнаного автомобіля (під стан пацієнта), де крім необхідних лікарських препаратів, відбувається комплектація медичним обладнанням. 
Пам'ятайте, що не всі пацієнти які проходять гемодіаліз в змозі самостійно добиратися на життєво важливу для них процедуру. Тому необхідно забезпечити їм безпечне доставляння на гемодіаліз довірившись при цьому професіоналам. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм