Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Коли потрібне платне перевезення хворих?

Коли потрібне платне перевезення хворих?Ситуація коли може знадобиться платне перевезення хворих або людей похилого віку може виникнути з кожним. І не завжди це супровід медичного характеру, а переїзд із додатковим перевезенням речей, або з супроводом родичів. Більш детально про організацію платного перевезення хворих з'ясуємо далі.

Почнемо з того, що перевезення на швидкій допомозі можливе лише до медичного закладу у випадках надання екстрених та невідкладних станів. Тобто, коли існує пряма загроза життю людини.
 
Бувають випадки, коли родичі хворого через бажання заощадити або за відсутності потрібної інформації приймають рішення про транспортування "своїм ходом" на звичайному автомобілі, який абсолютно для цього не пристосований. При цьому стан здоров'я людини може бути різним, він може бути лише виписаний із лікарні або вирушає навпаки на лікування до іншого медичного закладу. Як наслідок за такої самодіяльності високі ризики погіршення його стану просто через невідповідні умови.
Саме з метою уникнення негативних наслідків і є служби платних медичних перевезень.

Так до переліку, коли може знадобиться платне перевезення хворих, відносять:
  1. Виписка пацієнта з умов стаціонару. Будь-то перенесене оперативне втручання або лікування певної патології. У будь-якому випадку пацієнт ще слабкий і потребує відновлення.
  2. Транспортування пацієнта із порушенням опорно-рухової функції. Наприклад, перелом хребта. Маршрут перевезення може відбуватися також як із лікарні додому або до центру реабілітації. Бригада "МедТаксі" здійснює перенесення лежачого хворого на спеціальному вакуумному матраці, який дає можливість зафіксувати пацієнта.
  3. Необхідність транспортування на обстеження (КТ, МРТ) або медичну процедуру (гемодіаліз).
  4. Перевезення з однієї лікарні до іншої. У цьому випадку причин, коли може знадобиться платне перевезення, може бути кілька. Від діагностування супутнього захворювання, лікування якого вимагає госпіталізації до спеціалізованої клініки до бажання родичів. 
  5. Перевезення літніх хворих на ПМП до дітей, будинок для людей похилого віку.
  6. Проведення перевезення хворого до іншого міста (міжміське перевезення). У більшості випадків пов'язана з проживанням хворого в маленькому містечку, та необхідністю перевезення його на лікування, наприклад, до Києва.
  7. Міжнародне перевезення. Так, служба “МедТаксі” здійснює перевезення хворих за територією нашої країни, на спеціально обладнаному автомобілі для подолання тисячі кілометрів за маршрутом Україна-Європа в комфортних умовах.
Можна зробити висновок, що роблячи вибір на користь платного медичного перевезення, Ви отримуєте можливість здійснити поїздку в необхідний для Вас пункт призначення. Також при цьому хворий перебуватиме під наглядом медичного персоналу, який при необхідності надасть екстрену допомогу.
А комфортність поїздки буде здійснюватися шляхом зручних місць для пацієнта та його супроводжуючих, наявністю кондиціонера та обігрівача тощо.
 
Окремого розгляду вимагає й укладання офіційного договору служби "МедТаксі" з клієнтами.Це і є знак якості та професіоналізму служби медичних перевезень “МедТаксі” на відміну від інших представників платних перевезень хворих.

У договорі детально обумовлено умови транспортування хворого, її вартість та інші нюанси.
 
Рекомендується заздалегідь домовляться про поїздку з диспетчерською службою (хоча б за день), з метою правильного складання маршруту, підготовки автомобіля та його комплектації медикаментозними препаратами та обладнанням (якщо стан хворого нестабільний), підготовки хворого морально та для стабілізації його стану.
Тому при необхідності здійснити перевезення вашого близького родича із забезпеченням усіх умов комфорту та безпеки, у тому числі й медичного характеру – звертайтеся до професіоналів своєї справи, до служби медичних перевезень “МедТаксі”.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED