Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Як перевезти хворого з однієї лікарні до іншої?

Як перевезти хворого з однієї лікарні до іншої?Виникнення ситуації з необхідністю транспортування хворого з однієї лікарні до іншої є цілком реальною. І причин тому може бути безліч, від самостійного прийняття рішення родичами, неправильно складеному маршруту швидкої під час перевезення хворого до наявності в іншому медичному закладі необхідного обладнання чи реабілітаційного лікування.

Також часто під час лікування пацієнта можуть діагностувати супутню патологію, лікування якої потребує іншої спеціалізації клініки. Нюансів багато, і всі вони потребують низки погоджень.
 
Відповідно і методи транспортування залежатимуть від причини транспортування хворого до іншої лікарні.
 
І якщо підготовка документів, дозвіл лікаря та кінцевий огляд хворого проводиться медичним персоналом у лікарні, де на цей момент перебуває пацієнт, то виникає питання – як здійснити перевезення в іншу медичну установу? Особливо це актуально, якщо родичі пацієнтів з певних причин ухвалили самостійне рішення про переведення. Ситуація ускладнюється якщо пацієнт прикутий до ліжка або, наприклад, потребує кисневої підтримки. Це вимагає спеціалізованого транспорту та відповідного медичного супроводу.
У цьому випадку на допомогу приходять служби медичних перевезень хворих, серед яких лідер на ринку України – служба “МедТаксі”.

Особливості перевезення хворого до іншої лікарні службою “МедТаксі”

Підготовка до переведення та перевезення хворого в іншу лікарню насамперед полягатиме у виборі клініки та отримання згоди від адміністрації лікарні, отримання дозволу на транспортування хворого від лікуючого лікаря та оформлення всіх документів, у тому числі й виписки.
 
Крім документальних формальностей, важливо підготувати пацієнта до поїздки шляхом лікарських заходів, з метою зниження ризиків погіршення його стану. Що особливо актуально, якщо пацієнт перебуває у важкому стані.
 
Так коли все готово, співробітники "МедТаксі" дбайливо переносять хворого на носилки/каталку, доставляють до автомобіля та розміщують у салоні машині. Ті ж дії точно до навпаки проводяться і після прибуття в пункт призначення - "від палати в палату".
 
У разі транспортування для проведення обстеження та консультацій можливе очікування та зворотне перевезення.
 
Комплектація автомобіля “МедТаксі” відбувається залежно від діагнозу та життєво важливих показників, чи то лікарських засобів, чи медичного обладнання. Все це також заздалегідь обговорюється з диспетчерською службою під час оформлення поїздки. У тому числі можливий і супровід медичного персоналу, який надасть необхідну медичну допомогу та проконтролює стан пацієнта.
 
Зазначимо, що при необхідності служба медичних перевезень “МедТаксі” проводить перевезення хворих до іншої лікарні не лише по Києву, а й до іншого міста (міжміське перевезення хворих) і навіть до Європи.
 
Зв'язатися з диспетчерською службою компанії “МедТаксі” та оформити перевезення, обговоривши заздалегідь маршрут та інші деталі поїздки Ви можете за телефоном:
+38 (068) 717-06-22 Viber / WhatsApp
 +38 (050) 344-33-03
 +38 (044) 299-90-06
Адреса: Київ, вул. Чумака В., 5, оф. 2

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED