Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Як здійснюється перевезення лежачих хворих?

https://medtaxi.com.ua/stati/123-kak-osushchestvlyaetsya-perevozka-lezhachikh-bolnykh.htmlТранспортування хворих, особливо лежачих, це завжди трудомісткий процес, як з фізичної, так і з документального боку. Але при виникненні ситуації, коли пацієнта необхідно перевезти в лікарню, на діагностичну процедуру або ж навпаки забрати додому після тривалого лікування в більшості випадків у середньостатистичної людини виникає маса питань, як це зробити. Адже швидка допомога не надає такі послуги, якщо це не стосується транспортування при критично складному стані пацієнта. Проводити перевезення самостійно? Відзначимо, що це великий ризик. По-перше, це позначається на комфортабельних умовах для хворого, а по-друге, стан хворого може погіршитися в будь-який момент. Тому в цій ситуації краще довіритися дійсно професіоналам своєї справи, звернувшись в службу медичних перевезень лежачих хворих "МедТаксі". 

Спочатку відзначимо, що заздалегідь з диспетчерською службою медичних перевезень "МедТаксі" обговорюються всі нюанси поїздки: пункт перевезення і час поїздки, стан хворого, вага, кількість супроводжуючих, необхідність в спуску/підйомі по сходах. Служба медичних перевезень проводить транспортування пацієнта при необхідності "від ліжка до ліжка"! 

Необхідні дії з боку пацієнта та супроводжуючих 

Основним завданням з боку родичів/опікунів /медичного персоналу пацієнта є підготувати його до поїздки, як фізично, так і психологічно. 
В обов'язковому порядку у лікуючого лікаря береться висновок про можливу транспортабельність пацієнта, тобто проводиться огляд хворого з вимірюванням всіх життєво важливих показників. 
 
При необхідності проводиться медикаментозна підготовка. 
 
Комплектуються всі необхідні речі (засоби особистої гігієни, одяг), документи (особисті та медичні), необхідні медичні препарати та гроші. 
За дві години до поїздки пацієнта необхідно погодувати, щоб він сходив в туалет (в дорогу одягається памперс). Одяг повинен бути вільним та з натуральних тканин. 

Транспортування хворих медичною службою "МедТаксі" 

В першу чергу відзначимо, що бригада супроводжуючих з боку служби перевезення буде залежати від стану хворого. Так при стабільному задовільному стані пацієнта можливо супровід тільки санітарів. У тому випадку якщо при проведенні транспортування можливі зміни з боку стану хворого, буде проводитися медичний супровід. Залежно від показників це може бути як фельдшер, так і реанімаційна бригада. Саме для цього попередньо перед поїздкою необхідно отримати підтвердження про транспортабельність хворого від його лікаря, провести медикаментозну підготовку і мати при собі необхідний запас медикаментозних препаратів. 
Що стосується комфортабельності й безпеки транспортування лежачих хворих, то ці якості знаходяться в пріоритеті служби медичних перевезень "МедТаксі". В ході транспортування пацієнт знаходиться в положенні лежачи на м'яких ношах, і при необхідності коли в анамнезі присутні травми хребта застосування знаходиться спеціальному вакуумному матрацу. Він внаслідок свого складу приймає положення тіла пацієнта. 
 
Сам транспортний засіб (автомобіль для перевезення лежачих хворих) має пневмопідвіску (що є хорошим варіантом для наших доріг) та забезпечений всім необхідним медичним обладнанням. 
 
І наостанок зробимо акцент на тому, що дуже важливо з метою убезпечити себе і свою близьку людину укладати офіційний договір зі службою перевезення хворих. Медична служба перевезень лежачих хворих "МедТаксі" пропонує всім своїм замовникам без винятку укласти офіційний договір на оренду автомобіля медичної допомоги для перевезення хворого. У цьому договорі детально вказані умови перевезення лежачого хворого, ціна за послуги й відповідальність. 
При цьому на оплату послуг видаються чеки! 
 
Тому перед тим як прийняти рішення самостійно поводити поїздку і піддавати ризику хворого - зверніться за консультацією до спеціальних фахівців. Служба медичних перевезень "МедТаксі" за розумну ціну та участі кваліфікованого персоналу з турботою і постійним контролем за станом пацієнта проведе безпечне транспортування в потрібне місце.
 
Джерело: https://medtaxi.com.ua/.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED