Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Перевезення лежачих хворих в умовах пандемії COVID-19

Перевезення лежачих хворих в умовах пандемії COVID-19Нові реалії нашого життя, а саме поширення коронавірусної інфекції досить ускладнило стандартні моменти перевезення лежачих хворих.  Належне обслуговування лежачих пацієнтів з боку державних служб на жаль є відсутнім.  При цьому коли виникає необхідність транспортувати пацієнта додому або в лікувальний заклад, провести перевезення на діагностичне обстеження виникає питання як безпечно це зробити.  Не потрібно витрачати час на пошуки, а відразу зверніться в службу медичних перевезень лежачих хворих "МедТаксі", робота якої відповідає всім критеріям і при цьому надаються всі необхідні дозвільні документи.
Служба медичних перевезень "МедТаксі" забезпечує індивідуальний підхід і увагу до кожного пацієнта, незалежно від його патологічного стану.  І пандемія коронавірусної інфекції не стала на шляху цього процесу.  Тому при дотриманні всіх необхідних правил провести комфортне та безпечне транспортування лежачих хворих є можливим.

Планування перевезення лежачого хворого

Кожен вид транспортування має свої нюанси.  Відповідно при перевезенні хворого по території України потрібен один вид документів, при перетині кордону важливо подбати про зовсім інший тип документації.  Все це попередньо обговорюється з диспетчерською службою "МедТаксі".  Але не залежно від території в обов'язковому порядку необхідно пред'явити результати тесту на COVID-19.  Іноді за правилами деяких країн можлива додаткова здача тесту на COVID-19, в країні в яку прибув пацієнт.

Безпека пацієнта

Відзначимо, що в умовах пандемії з метою безпеки пацієнта і його супроводжуючих, а також самого медичного персоналу, автомобілі для перевезення всередині салону піддаються ретельній дезінфекції після кожного транспортування.
 
Для кожного хворого використовуються одноразові простирадла, а співробітники служби медичного перевезення постійно знаходяться в масках.  Носіння масок також відноситься і до супроводжуючих хворого в поїздці.
 
Перед проведенням транспортування і після його, проводитися вимірювання температури тіла, а також інших життєво важливих показників (ЧД, пульс, АТ).
З приводу загальних правил транспортування, то рішення про його проведення заздалегідь обговорюється з лікуючим лікарем пацієнта, беручи до уваги всі можливі фактори ризику.
 
Саме з метою забезпечення безпечного транспортування спеціально обладнана машина має відповідну комплектацію, де є всі необхідні апарати для нормалізації та підтримування життєвих функцій організму.  Також, що дуже важливо, упродовж всього транспортування проводитися відстежування самопочуття хворого з метою не допустити його ускладнення.
При виникненні додаткових питань диспетчерська служба "МедТаксі" надає всю необхідну для Вас інформацію.
 
Головне пам'ятайте, що перевезення ваших близьких на непристосованому для цього транспорті з метою заощадити та уникнути зайвих формальностей, навпаки може тільки нашкодити.  Високі ризики погіршення самопочуття, тим більше, що при наявності супутніх захворювань стан пацієнта може погіршитися в будь-який момент.  Тому не ризикуйте здоров'ям близької для Вас людини, а зверніться в "МедТаксі".

Джерело:  https://medtaxi.com.ua/

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED