Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Медичний супровід онкологічних хворих

Медичний супровід онкологічних хворихОнкологічне захворювання - це патологічний стан, що включає низку серйозних захворювань, які відрізняються симптоматикою та своїм агресивним розвитком.

На жаль, розвиток раку дуже поширене явище, на яке впливає безліч факторів, від спадковості, супутніх захворювань до способу життя. Підступність онкології у тому, що на перших етапах симптоми порушення може бути малопомітними. Це відповідно відтягує візит до лікаря. Зазначимо, що особливе занепокоєння має спричинити поява безпричинного схуднення, біль, зміни чи ущільнення на шкірі, хронічна слабкість. Тому так важливо приділяти увагу своєму здоров'ю, проходити профілактичні обстеження та при появі нетипових симптомів відразу ж звернутися до лікаря.
 
Відповідно і перевезення хворих з онкологією має свою специфіку та особливості про які розберемо далі.

Перевезення онкохворих службою "МедТаксі"

Висококваліфікований персонал “МедТаксі” може забезпечити транспортування хворого від ліжка до ліжка максимально швидко, але при цьому безпечно, враховуючи больовий синдром та загальний стан.
 
Весь процес перевезення онкохворого має бути максимально комплексним, починаючи з транспортного засобу. Так машина для перевезення хворих служби “МедТаксі” укомплектовано м'якими ношами, необхідним набором медикаментів та пристроїв для моніторингу життєво важливих показників пацієнта. При цьому перевезення здійснюються на далекі дистанції (від перевезення хворих Києвом до міжміських та міжнародних транспортувань). Бригада "МедТаксі" забезпечить перевезення хворого з онкологією з лікарні додому чи навпаки, на лікування чи необхідне обстеження.
 
Важливою умовою також вважається при даному типі перевезення присутність кваліфікованого персоналу, який стежитиме за станом хворого і при необхідності у разі його погіршення проведе реанімаційні процедури.
 
Зазначимо, що кожен випадок перевезення онкохворого індивідуальний. Так якщо рак знаходиться на першій-другій стадії, то хворий може самостійно пересуватися. Відповідно, третя-четверта стадія онкологічного захворювання безпосередньо позначається на стані хворого та потребує медичного супроводу. У деяких випадках перевезення має здійснюватися на реанімобілі.
 
Нам відомо, що великий відсоток онкохворих перетинають територію України для лікування в відповідних закордонних клініках. Це пов'язано з більш сучасним підходом до лікування, якістю апаратури до певних типів раку. "МедТаксі" спеціалізується і на забезпеченні перевезення хворого до Європи (наприклад, Німеччина). Головне заздалегідь підготуватися до поїздки, враховуючи дозвіл на лікування в закордонній клініці, необхідні документи для перетину кордону, дозвіл на поїздку від лікаря та ін.
Всі подробиці про підготовку до поїздки Ви можете дізнатися, зв'язавшись з диспетчерською службою “МедТаксі”.
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм