Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Розвиток медичного закладу в інтернеті в умовах війни

Розвиток медичного закладу в інтернеті в умовах війниБоєприпасами російських загарбників було пошкоджено понад 400 закладів охорони здоров'я, а ще 40 були повністю знищені та не підлягають відновленню. Такі дані зазначає міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Як наслідок доступ до отримання медичної допомоги також для більшості був втрачений. І мова йде не тільки про безпосереднє отримання допомоги, а й труднощі у пошуках інформації щодо неї. 

ТАК! Ворог атакує і в інтернеті, блокуючи функціонування сайтів медичних закладів. Таким чином лишаючи пацієнтів доступу до необхідної для них інформації (залишки ліків, прийом лікарів та ін.).
Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим було оголошено, що в просторі інтернету була розгорнута перша світова кібервійна. 
 
І навіть якщо медичний заклад знаходиться на більш безпечній території, його вебсайт може закінчити своє існування внаслідок хакерських атак.
 
Виникає наступне питання, чи варто витрачати час та свої ресурси на відновлення вебсайту? Адже це є досить не простим завданням, що ускладнюється дефіцитом фахівців в Україні, які розв'язують дану проблему.
 
Наша відповідь - Так, це життєво необхідно! Саме офіційний вебсайт клініки містить важливу інформацію для здоров'я пацієнтів. Адже саме інформація є основним ресурсом сьогодення, і вона як і усе має свій термін придатності. Дані повинні бути ефективними та актуальними, особливо коли стосуються здоров'я. Тому попри думку, що процес відновлення сайту є кропітким та дороговартісним, існує доступний та якісний варіант усунення цієї проблеми. 
 
Проблему створення умов стійкої роботи та захисту офіційних сайтів медичних установ України у воєнний час вирішує Міжнародна медична платформа «Інформаційні технології в медицині», https://itmed.org/
При співпраці з ITMED, медичні заклади отримують електронний кабінет із наступними функціями:
  • створення офіційного вебсайту;
  • інформація для пацієнтів про лікарів, обсяг медичної допомоги, наявність ліків тощо;
  • публікації статей, новин, оприлюднення публічної інформації згідно з наказами МОЗ України;
  • запис на прийом до лікаря та телекомунікації з пацієнтами в режимі питання-відповідь;
  • закупівлі товарів медичного призначення, включаючи тендерні та конкурсні торги.
Відмітимо, що на платформі розміщено 6735 вебсторінок, серед яких 2180 медичних закладів, 4547 лікаря, 8 приватних компаній.
Оскільки вебсайт закладу охорони здоров’я повинен виконувати вимоги законодавства України та наказів МОЗ стосовно оприлюднення публічної інформації та закупівель, а також оповіщення населення, ITMED виповнюється дана умова. 
 
Сьогодні, медичною платформою ITMED пропонуються пільгові умови техпідтримки та захисту сайтів.  Так, без додаткової оплати виконуються роботи зі створення офіційного вебсайту медзакладу. Вебсайт створюється за 3 дні на основі конструктора медичних сайтів та наданих матеріалів.
Медзаклад оплачує технічну підтримку, хостинг та захист вебсайту від хакерських атак:
  • вартість на 6 місяців – 4860 грн (810 грн/міс);
  • вартість на 12 місяців – 9180 грн (765 грн/міс).
Ознайомитися більш детально з прикладом сайту лікарні можливо за посиланням: https://zokl.itmed.org/
 
Контакти для звернень щодо створення вебсайтів та укладання Договору:
Електронна пошта: portal@itmed.org     
Телефон:  +38 063 787 22 07 (Viber, WhatsApp)   096 655-04-03

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED