Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Чому лікарям важливо розвиватися в інтернеті?

Чому лікарям важливо розвиватися в інтернеті?Сучасний світ з високотехнологічною медициною потребує відповідних підвищених вимог до якості надання медичних послуг. І у той час, коли світ переживає певною мірою самоізолювання, розвиток набуває інтернет та інтернет-платформи. А чи існують такі можливості у лікарів, і якщо так, чи всі можуть ними скористатися? 

Сучасна медицина

Особливість сучасних медиків та майбутніх лікарів полягає в тому, що вони легко “контактують” з технікою. А саме мають свою інформаційну сторінку в інтернеті, або цілий вебсайт, легко використовують у свої роботі електронні картки та сучасну техніку для діагностики. 
Через пару років очікується, що всі ці інструменти стануть невіддільною частиною сучасної медицини. 
 
Які плюси розвитку лікаря або медичного закладу в інтернеті?
  1. Постійне навчання медичного персоналу з відповідним обміном інформації, як з колегами, так і з пацієнтами.
  2. Можливість отримати базу відгуків про того, чи іншого спеціаліста/заклад та дбати про свою репутацію. За статистикою понад 80% населення зважають на відгуки в інтернеті обираючи свого сімейного лікаря, при цьому менше довіряючи персональним рекомендаціям. 
  3. Створення партнерських стосунків - лікар-пацієнт. З цим явищем ми особливо стикнулися в умовах карантинних обмежень, коли з метою зниження ризиків розповсюдження інфекції або ризиків захворіти ми мали можливість спілкуватися зі своїм сімейним лікарем в онлайн режимі.
У тому випадку, якщо лікар тільки починає пошук можливостей для виходу у всесвітню павутину, перед ним постає безліч варіантів для цього. Перший варіант, це самостійна ініціатива з так званим просуванням, яка може забирати досить багато часу або це звернення до дороговартісного посередника. Оптимальним варіантом є розгляд пропозиції так званих конструкторів сайтів, які суттєво спрощують створення самого вебсайту. У лікаря існує можливість зареєструватися та отримати свій it-кабінет з оптимальним набором корисної для роботи інформації, або створити свій сайт за певним алгоритмом всього за одну годину. 

Просування медичних закладів в інтернеті

При переході медичних закладів у статус комунальних некомерційних підприємств, виникла необхідність у розвитку власної вебсторінки. Це дає можливість розміщувати актуальну інформацію, збільшити кількість клієнтів, а пацієнтові обрати з доступних медичних закладів найбільш йому відповідний. 
 
Однак, що у більшості випадків ми бачимо насправді, часто інформація на сайті КНП відсутня, або вчасно не оновлюється.  Багато комунальних медичних установ навіть не мають функціонуючого сайту, що може бути пов'язано з відсутності необхідних знань або часу для виконання завдань. 
 
Тому саме при виникненні даних випадків є просте та ефективне рішення - довіритися спеціалістам. У нашому випадку чудовим розв'язанням проблеми буде використовувати конструктор медичних сайтів платформи itmed.org для створення офіційного сайту медичного КНП.  У медичного КНП з'явиться можливість створити свій офіційний вебсайт.  За допомогою якого медзаклад буде поширювати та оновлювати необхідну інформацію, згідно Господарського кодексу України та наказів МОЗ України.  
В результаті медичний заклад отримає ряд позитивних результатів: 
  • створення сайту за короткий час;  
  • повний контроль і управління своїм сайтом через особистий електронний кабінет;  
  • можливість записувати пацієнтів на прийом до медустанов і до лікарів, що значно збільшує потік пацієнтів.  
Не варто забувати, що сучасний світ у більшості випадків призводить до формування потоків пацієнтів в Інтернеті. Саме тому необхідно
проводити роботу над сайтами медичних установ, створюючи відвідуваність, репутацію з, власне кажучи, потоком пацієнтів до лікарів.  З Медичної платформою ITMED все це стає можливим. 
 
Сьогодні в епоху сучасності лікарю-фахівцю можливо створити собі “ім'я” та основу для заробітку, працюючи не тільки в стінах медичного закладу, а й на просторах інтернету. Все, що для цього потрібно, це мати унікальність знань та досвіду, терпіння та наполегливість. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED