Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Повернути сексуальні відчуття і не тільки: інтимна контурна пластика

Інтимна контурна пластика - досить новий напрямок у сучасній медицині, що дозволяє не тільки досягти зовнішньої привабливості інтимної зони, але і поліпшити сексуальне життя пацієнтки і її партнера. Це ін'єкційна методика, яка не потребує оперативного втручання. Принцип проведення інтимної контурної пластики схожий з традиційною контурною пластикою, наприклад, при збільшенні губ, з використанням препаратів різної щільності.

Навіщо жінці інтимна контурна пластика?

Показаннями до такої корекції можуть бути:
  • вікові зміни жіночих статевих органів, зменшення входу до піхви
  • недостатній вагінальний оргазм або його відсутність,
  • зниження лібідо
  • патологія статевих губ різного характеру, у тому числі – післяпологова корекція.
Ця процедура допомогає усунути сухість слизової оболонки жіночих полових органів та зробити її сексуальне життя більш якісним. 

Які послуги інтимної контурної пластики існують

Сучасні клініки пропонують жінкам такі послуги у цьому напрямку:
  • Пластика статевих губ (великих) - в результаті корегується форма і підвищується тонус, виправляються вікові зміни і забезпечується додаткове зволоження.
  • Пластика точки G -  маніпуляція дозволяє, збільшити область точки G, створити велику площу її стимуляції, що покращує чутливість і якість інтимного життя.

Що треба знати жінці, яка хоче зробити інтимну пластику 

Послуги інтимної контурної пластики проводяться зі застосуванням високоякісних ін'єкційних препаратів: це амбулаторна процедура, яка не потребує перебування у лікарні, застосування наркозу – лише місцевої анестезії. Послугу проводить досвідчений лікар-гінеколог, який вводить препарат в зону, яка потребує корекції.

Перед процедурою обов'язково проводиться гінекологічний огляд, можливо із застосуванням додаткових діагностичних методик. Ціна процедури буде залежати від обраного препарату та оброблюваної зони. А сама процедура займе не більше часу, ніж «класичне» обстеження у гінеколога. Після процедури жінці важливо вздовж 2-х тижнів не займатися сексом та обмежити фізичні навантаження. Обрати клініку для проведення інтимної контурної пластики Вам допоможе публічний реєстр медустанов України: якщо самостійно вибрати клініку складно, то Ви можете звернутися за безкоштовною допомогою до наших фахівців. 

Автор: Світлана Євсєєва
© Медичниий портал Здоров-Інфо 
При використанні матеріалів статті активне посилання на zdorov-info.com.ua обов`язково 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм