Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Здоровий спосіб життя: що модно у 2020 році у сфері здоров'я

Здоровий спосіб життя: що модно у 2020 році у сфері здоров'яЛюди все більше приділяють увагу своєму здоров'ю. Це у свою чергу призводить до появи нових здорових напрямків. Що саме, в плані турботи про своє здоров'я, стало трендовим, а які звички поступово відходять назад у минуле.
  • Перехід на їжу рослинного походження
Лікарі стверджують, що вегетаріанство не дуже сприятливо позначається на здоров'ї, але і надмірне вживання м'яса (їжі тваринного походження) теж не дає хороших результатів. Потрібна золота середина, оскільки нашому організму потрібен білок. Тому, зараз рекомендують робити своєрідні розвантажувальні дні, коли не потрібно вживати м'ясо, а обмежуватися, наприклад, овочами. Також вченими були проведені дослідження, за яким до 2030 року м'ясо будуть вживати тільки 35% населення планети.
  • Відмова від алкогольних напоїв
Зараз, алкоголь перестає бути важливим атрибутом на вечірках та інших святах. Все більше віддається перевага безалкогольним напоям.
  • Відмова від філерів
Косметологи звертають увагу на те, що знижується активність споживання «ін’єкцій краси». Тобто, на зміну філерам приходить гімнастика для обличчя. Зараз прийняття свого тіла і зовнішності, згідно з віком, стало як ніколи актуальним.
  • Сон
Думка про те, що стільки всього треба встигнути, відводить важливість сну на другий план. Але давно не секрет, що сон настільки ж корисний і важливий для організму, як спорт і правильне харчування. Тому, для того, щоб бути стрункими та здоровими, потрібно ще й вміти відпочивати.
  • Турбота про психічне здоров'я
Тільки нещодавно депресія, стала дійсно визнаватися сучасною проблемою серед молоді, і не тільки. Зараз звернутися за допомогою до психолога, не тавро, а нормальна дія. Адже людина, повинна бути здоровою на всіх рівнях свого організму.
  • Більше руху
Людина більшу частину свого часу, працюючи в офісі, веде сидячий спосіб життя. Середньостатистичний офісний працівник, може сидіти до 14-16 годин на день, навіть при наявності тренувань. Сидячий спосіб життя, може провокувати розвиток ожиріння, цукрового діабету, захворювань опорно-рухового апарату. Тому, намагайтеся в перервах робити мінімальну розминку, а по дорозі на роботу або додому, прогулятися пішки.
  • Гармонія з тілом
Всі люди різні. Сидіти на дієтах, робити різні косметичні процедури, щоб бути схожим на когось – це все поступово відходить у минуле. Все більше людей приймають себе і цінують свою індивідуальність, не забуваючи піклуватися про своє здоров'я.

Основа здорового способу життя не змінюється – спорт, правильне харчування, відмова від шкідливих звичок, це все, що було і буде актуальним і вірним завжди. Піклуйтеся про своє здоров'я, з можливим внесенням нових корисних коректив.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм