Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Як здійснюється транспортування хворих з лікарні додому від ліжка до ліжка?

Як здійснюється транспортування хворих з лікарні додому від ліжка до ліжка?Перевезення хворих з умов стаціонару додому, є досить “болючим” питанням в наших містах, особливо якщо людина не є місцевою. Оскільки швидка допомога зосереджується на екстрених випадках, а таксі - є не зовсім відповідним транспортним засобом для людини яка ще є ослабленою після перенесеної хвороби або оперативного втручання, відповідно їй можливе протипоказане взагалі сидіння. Що залишається у такому випадку? Скористатися послугами з транспортування хворих,  а саме службою медичних перевезень “МедТаксі”.

Основні складові безпечного та комфортного перевезення хворих додому зі стаціонару

В першу чергу безпечне перевезення хворого зі стаціонару додому, при його слабкому стані забезпечується кваліфікованим персоналом “МедТаксі” (фахівці виїзної бригади), які володіють достатньою базою знань та відповідними практичними навичками. Другою складовою комфортабельного транспортування є спеціально обладнаний для цього автомобіль. Який оснащений всім необхідним для фіксації хворого, надання допомоги, моніторингу життєво важливих показників. Також ковдрами та подушками для додаткової зручності.
Відповідно всі ці важливі рекомендації забезпечуються службою медичних перевезень “МедТаксі”.
 
Попередньо важливо пройти підготовчий етап, який полягає у консультуванні фахівців медичної служби перевезень з родичами та лікарями, щодо стану хворого, необхідності у додаткових медикаментозних препаратах та інструкцій з його транспортування зі стаціонару в салон автомобіля. Адже варіантів перенесення є декілька, від інвалідної коляски до твердих/м'яких носилок та засобів для додаткової фіксації положення тіла. Зауважимо, що велику роль становить моральна підготовка хворого, у разі знаходження його у свідомості, оскільки транспортування може сприйнятися досить емоційно. Цим питанням повинен займатися медичний персонал або родичі. З боку служби перевезень забезпечується професіоналізм, чуйність та дбайливість.
 
Дозволяється супровід хворого родичами! В автомобілі завбачливо розташовані місця для цього.
 
При доставленні пацієнта додому постає потреба у дбайливому його перенесені (до ліжка). Служба “МедТаксі” також враховує ці потреби. При завершенні транспортування з розміщенням пацієнта у своїх апартаментах, лікар оцінює його стан, визначаючи всі життєво важливі показники (тиск, пульс, температура) - тільки після цього, якщо стан людини є задовільним момент транспортування вважається успішно завершеним.
 
Пам'ятайте, що хворі, які тривалий час знаходилися на лікуванні в умовах стаціонару дуже часто направляються додому з подальшим підтримуванням призначеної терапії (в амбулаторних умовах). Самостійне транспортування таких хворих, звичайним транспортом, може навпаки погіршити стан  та призвести до ускладнень, тому доцільно скористатися професійною допомогою служби медичних перевезень “МедТаксі”. Медична бригада забезпечить безпечне транспортування пацієнта в умовах - “від ліжка до ліжка”. Також можливе навіть надання послуг щодо перевезення пацієнтів, як по місту, так і по області чи країні (або за її територією).

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм