Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Які країни обирають українці для лікування за кордоном?

Які країни обирають українці для лікування за кордоном? Щороку понад двадцять мільйонів осіб перетинають кордон різних країн для отримання медичної допомоги. Це може бути пов'язано з відсутністю страховки, дорогим лікуванням у своїй країні або довгим списком очікування на отримання необхідної допомоги. Українці також входять в відсоток тих громадян, що так чи інакше залучені в медичний туризм. 

Медичний туризм - це виїзд за кордон з метою лікування. 

До найбільш популярних напрямів медичного туризму в тому числі й серед українців відносять: 
  • пластичну хірургію; 
  • кардіохірургію; 
  • терапію стовбуровими клітинами; 
  • репродуктологію; 
  • онкологію; 
  • стоматологію; 
  • трансплантологію; 
  • операції зі зміни статі; 
  • реабілітацію. 
Однак, варто враховувати, що зараз ситуація з проведенням трансплантації органів, пластичних операцій або лікуванням онкології в Україні значно покращилася. Що робить Україну ближче до медичного туризму. Адже дійсно багато іноземців обирають нашу країну із-за низьких цін надання медичної допомоги та при цьому її високу якість. 

Які країни обирають українці для лікування за кордоном? 

  1. Ізраїль: лікування онкологічних захворювань; 
  2. Туреччина: рішення стоматологічних або естетичних проблем. Наприклад, підтяжка шкіри, ліпосакція, пересадка волосся; 
  3. Польща й Чехія: необхідність в проведенні реабілітації у напрямку неврологія й опорно-руховий апарат; 
  4. Німеччина: надання допомоги при онкології, пацієнтам з необхідністю проведення процедур по типу нейрохірургії або надання послуг кардіохірурга; 
  5. Індія: трансплантація органів, цінова доступність в клініках яких набагато менше (13 тис.дол.) ніж в європейських клініках (70-100 тис.дол.); 
  6. Таїланд: проведення пластичних і ортопедичних оперативних втручань. 
Причини через які українці вибирають лікування за кордоном криються в наступному: 
  • сучасні методи діагностики й лікування (наприклад, проведення оперативних втручань за допомогою роботизованої системи DaVinci); 
  • необхідність в постановці точного діагнозу (в спірному варіанті); 
  • недоступність в нашій країні деяких видів лікування або обмеження в їх проведенні, лікарських препаратів; 
  • успішність в лікуванні деяких захворювань. 

Особливості перевезення хворого для лікування за кордон 

Для виконання перевезення хворого в клініку для лікування в країни Європи, послуги медичного таксі - "МедТаксі", є органічним доповненням до послуг медичних установ. 
 
Так служба медичних перевезень "МедТаксі" гарантує комфортабельне і безпечне транспортування за маршрутами не тільки по Україні, але й забезпечує впевнену інтеграцію в Європу, наприклад Франція, Іспанія, Німеччина, Литва, Греція та інші країни. 
 
Міжнародне перевезення лежачих хворих проводиться на лікування, ПМЖ або для повернення додому.
 
Відзначимо, що клієнтам "МедТаксі" з країн Європи надаються безплатні послуги адвоката по отриманню страхових виплат. Дізнатися докладніше нюанси поїздки, ціну, уточнити необхідну комплектацію автомобіля і склад медичного персоналу, Ви зможете попередньо обговоривши всі деталі поїздки з диспетчерською службою "МедТаксі". 
 
Також важливо враховувати, що зараз правила в'їзду на територію тієї чи іншої країни варіюються від наявності тільки негативного результату тесту на COVID-19 до обов'язкової наявності COVID-сертифікату. Тому до цього питання потрібно підійти відповідально, довідавшись всі нюанси перетину кордону і перебування на території країни, яку Ви вибрали для лікування. 
 
Обов'язково необхідно, мати асистента (агента) в Україні або за кордоном, що є посередником. Він бере на себе всі проблеми пацієнта, що потребує лікування за кордоном. Тому, при необхідності в лікуванні за кордоном головне заздалегідь підготуватися! 
 
При цьому, що медичний туризм є нормою у світовій практиці важливо робити все для того, щоб розвивати в'їзний медичний туризм. Адже Україна має все необхідне для цього, від вигідного географічного розташування, оптимального співвідношення ціна-якість до сприяння законодавства і звичайно ж наявності високоспеціалізованих медичних працівників. 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED