Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Лікування раку в Німеччині: в чому перевага?

Лікування раку в Німеччині: в чому перевага? В Україні поступово розвивається медичний туризм, але випадки звернення в клініки Німеччини для лікування онкології далеко не рідкість. Дійсно показники випадків онкології серед українців досить високі, і не завжди на території нашої країни можливо отримати цю допомогу. Саме тому і проводяться поїздки в Німеччину та відповідні спеціалізовані клініки. Розберемо докладніше в чому переваги лікування онкології в Німеччині і як можливо потрапити в необхідну медичну установу. 

Переваги лікування онкології в Німеччині 

  1. Методи лікування онкології: німецькі клініки зосереджуються на лікуванні раку використовуючи таргетну терапію та імунотерапію. Оперативне втручання передбачає малоінвазивні методи лікування. Винятком є ​​широке поширення патологічного процесу. 
  2. Професійна допомога, що полягає в наявності всіх необхідних міжнародних сертифікатів, ліцензій та інших стандартів, що вказують на якість надання медичної допомоги. 
  3. Імениті фахівці, які витратили роки (понад 10 років), щоб почати самостійну практику. 
  4. Надання медичної допомоги буде відбуватися строго до міжнародного протоколу лікування: в кінці лікування хворому виставляється рахунок за надані послуги, ніяких додаткових коштів окремо лікарю або на обстеження не потрібні. 
При цьому відзначимо, що при високому рівні медицини вартість медичних послуг так само є досить високими, від лікування і діагностики до самого проживання і харчування.Однак при цьому в Україні існують фірми, які здійснюють процес підготовки до транспортування, пошуки клініки, збір документів та інше. Що значно полегшує розв'язання побутових питань для пацієнта. Що стосується вибору методу перевезення онкологічного хворого до Німеччини, то тут також важливо довіритися професійній службі медичних перевезень, оскільки такий тривалий шлях повинен бути не тільки безпечним для хворого, але і комфортабельним. 

Транспортування хворого на лікування до Німеччини 

Проведення перевезення хворого до Європи не є рідкістю для "МедТаксі", що звичайно ж твердить про професійний рівень компанії та обізнаності екіпажу в дорозі. 
 
Транспортування в Європу може здійснюватися в різних комплектаціях бригади "МедТаксі". Так якщо пацієнт має стабільний стан відповідно необхідність в супроводі медичного персоналу виключається. Зовсім інша справа це ризики погіршення показників здоров'я або наявність в анамнезі конкретного захворювання. Тоді супровід в залежності від показань буде здійснювати фельдшерська, лікарська, а іноді навіть реанімаційні бригади. 
 
Окрема увага приділяється і необхідним документам, для здійснення успішного перевезення хворого за кордон. До основного переліку документації відносять: 
  1. Закордонний паспорт. 
  2. Медичні документи (медична карта пацієнта, виписка з історії хвороби, направлення на лікування, згода лікувального закладу на приймання хворого, дозвіл лікаря на перевезення хворого). 
  3. Страховки для пацієнта і його супроводжуючих. 
  4. Наявність вакцинації. Відзначається, що препарат для щеплення повинен бути схваленим Європейським агентством з лікарських засобів. З метою підтвердження цього надається цифровий сертифікат вакцинації або аналог підтвердження вакцинації в цифровій або в паперовій формі. 
  5. Платіжні картки та готівка. 
Відзначимо, що медична служба "МедТаксі" неодноразово проводила поїздки по маршрутах Київ-Гамбург (міжнародне перевезення хврих). Саме Гамбург є одним з міст, де розміщені найбільші клініки, що працюють з онкохворими з інших країн. Розрахувати вартість поїздки орієнтовно ви можете як на сайті "МедТаксі", так і при укладанні договору обговорити всі деталі поїздки безпосередньо з представниками служби медичних перевезень "МедТаксі". 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм