Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Чому для лікаря важливо розвиватися online?

Чому для лікаря важливо розвиватися online?Пошук інформації наразі не є проблемою. Однак знаходження правильної та доказової бази медичних знань серед всього наявного різноманіття є ще тим викликом. 
 
Спочатку українці стикнулися з ізоляцією внаслідок пандемії COVID-19. Тепер вторгнення військ агресора рф на територію нашої держави, знову ж таки змусила людей шукати медичну допомогу на відстані, далеко від дому. Однак сучасність та актуальність більшості медичних закладів та лікарів створює можливості для консультування в режимі online. Так знаходячись в тисячі кілометрів від дому, однак підтримуючи зв'язок зі своїм сімейним лікарем чи іншим фахівцем вузької спеціалізації (гінеколог, проктолог, гастроентеролог), Ви можете розв'язувати всі питання стосовно свого стану здоров'я. В тому числі й при необхідності отримувати електронний рецепт на той чи інших лікарський препарат. 
 
Тому цифрові технології навіть в умовах воєнного стану покликані підвищити ефективність надання медичної допомоги та зробити її більш персоналізованою.
 
Зауважимо, що сьогодні розвиток безпосередньо медичного закладу та лікаря в інтернеті не є захмарно складним процесом. Для цього не варто проходити окреме навчання лікарям та медичному персоналу, чи наймати ІТ фахівця. Дане завдання швидко вирішується Міжнародною медичною платформою «Інформаційні технології в медицині», https://itmed.org/.
 
До прикладу, звернувшись до ITMED, медичні заклади отримують електронний кабінет де відбувається розміщення інформації для пацієнтів про лікарів, обсяг медичної допомоги, наявність ліків.  Також відбувається створення офіційного вебсайту відповідно до законодавства України. В режимі телекомунікації відбувається взаємодія лікар-пацієнт та можливість запису на прийом до лікаря. В медичному маркеті ITMED доступна й закупівля товарів медичного призначення, включаючи тендерні та конкурсні торги.
 
Зауважимо, що всі ці послуги в умовах воєнного стану стали доступними за пільгових умов.
Так ITMED без додаткової оплати виконує роботи зі створення офіційного вебсайту медзакладу. Вебсайт створюється за 3 дні на основі конструктора медичних сайтів та наданих матеріалів.
Медзаклад оплачує технічну підтримку, хостинг та захист вебсайту від хакерських атак:
  • вартість на 6 місяців – 4860 грн (810 грн/міс);
  • вартість на 12 місяців – 9180 грн (765 грн/міс).
Також відзначимо, що ITMED співпрацює з авторитетними організаціями, серед яких:
Міжнародна виставка «Охорона здоров'я», Міжнародний медичний форум, Українська асоціація медичного туризму, професійні асоціації, Кафедра інформатики, інформаційних технологій та трансдисциплінарного навчання Національного університету охорони здоров'я України ім. П.Л. Шупика.
 
При виникненні питань та укладанні Договору для створення вебсайту Ви можете звернутися за наступними контактами:
Електронна пошта: portal@itmed.org     
Телефон:  +38 063 787 22 07 (Viber, WhatsApp), 096 655-04-03.
 
Пам'ятайте, що розвиток інтернету та online-платформ є чудовою спробою для додаткового заробітку для лікаря фахівця та створення постійної бази пацієнтів для медичного закладу.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED