Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Косметологічні процедури для чоловіків: основні рекомендації

Косметологічні процедури для чоловіків: основні рекомендаціїПопри поширену думку, що косметолог це лише спеціаліст до якого звертаються жінки, в умовах сьогодення кожна людина хоче виглядати доглянутою незалежно від статі. Розберемо детальніше, який догляд рекомендований для шкіри чоловіків.

В першу чергу варто зазначити, що до послуг косметолога звертаються як молоді чоловіки, так і старші за віком, наприклад, високого соціального статусу. І для кожного з них важливо мати доглянутий вигляд.

Основні ознаки старіння у чоловіків

Звісно, що процес старіння та його зовнішні прояви у кожної людини є індивідуальними, на це впливає як генетичний фактор, так і спосіб життя. 
 
Попри те, що на відміну від жінок чоловіки більш скептичніше та простіше ставляться до вікових змін, процес старіння у них має свої особливості.
 
Так внаслідок особливостей будови шкіри та її підвищеною стійкістю до агресивних чинників, вікові зміни у чоловічої статі відбуваються повільніше, однак після 35 років починають так сказати наздоганяти жінок. 

До додаткових зовнішніх ознак старіння належать:
  • стоншення кровоносних судин, що часто проявляється підвищеною чутливістю та появою червоно-фіолетового забарвлення шкіри;
  • поява зморшок;
  • сухість та втрата еластичності шкірного покриву.
Звісно, що прискорити процес старіння безпосередньо може й спосіб життя людини, неправильний догляд за шкірою або взагалі його відсутність, часті стреси, перевантаження на роботі, шкідливі звички.

ТОП поширених косметологічних процедур для чоловіків

  • Ін'єкції ботоксу в ділянки обличчя
Зазвичай ділянки куди вводиться ботулотоксин зосереджені в зоні навколо очей та лоба. Це дає можливість позбутися мімічних зморшків. Середній вік для таких процедур досягає 35 років, хоча при показаннях можливо ввести ботокс й раніше.
  • Усунення гіпергідрозу
Мета процедури полягає в введенні ботулотоксину в ділянки пахв, рідше ступнів та долонь. Це дає можливість при виникненні стресових ситуацій залишатися чоловікові “на висоті”. Результат маніпуляції тримається до пів року.
  • Ліфтинг обличчя
Після 40 років чоловіки проводять ліфтинг обличчя, що дає результат у вигляді омолодження. У більшості випадків ефект досягається за допомогою ультразвукових хвиль.
  • Вакуумна чистка обличчя
Дана процедура дає результати вже після першого сеансу. Так шкіра обличчя стає рівнішою та гладенькою, пори глибоко очищуються, а зморшки розгладжуються. Також за допомогою вакууму можливо усунути ранні прояви куперозу та гіперпігментації. Для закріплення результату рекомендовано до 5 процедур, з інтервалом один раз в тиждень.
  • Фототерапія
Фототерапія є доцільною у разі розвитку розацеа та почервонінь, що виникають у чоловіків під час стресових ситуацій та емоційного сплеску. При цьому процедура підходить для будь-якого віку та типу шкіри. Механізм фототерапії полягає в дії системі світла високої інтенсивності. 

Також пам'ятайте, що аби закріпити результат косметологічних процедур важливо і застосовувати необхідний догляд за шкірою:
  • використовувати якісні засоби по догляду за шкірою для чоловіків, адже вони розраховані саме на особливості чоловічої шкіри;
  • здоровий та активний спосіб життя;
  • своєчасно та правильно доглядати за шкірою, включаючи усі етапи від очищення до тонізування та зволоження.
І звісно при необхідності та виникненні питань по догляду за шкірою не варто соромитися звернутися до косметолога.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм