Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Українська делегація взяла участь у роботі 70-ї сесії Європейського регіонального комітету ВООЗ

Українська делегація взяла участь у роботі 70-ї сесії Європейського регіонального комітету ВООЗ14-15 вересня 2020 року проходила робота 70-ї сесії Європейського регіонального комітету ВООЗ. В ній брала участь і українська делегація під головуванням міністра охорони здоров’я України Максима Степанова. Через світову пандемію COVID-19 сесія проходила в режимі online та у скороченому форматі.

Нагальні питання охорони здоров’я обговорювали представники 53-х країн, які є членами Всесвітньої організації охорони здоров’я у Європейському регіоні. Це міністри охорони здоров’я, представники влади, громадських організацій тощо. 

Звичайно ж, ключовою темою для обговорення залишалася боротьба з коронавірусною інфекцією COVID-19 та життя в умовах карантину. Було розглянуто Європейську програму роботи ВООЗ на 2020-2025 роки, окреслено головні пріоритети організації в регіоні. Також обговорювалися спільні дії держав щодо поліпшення здоров’я європейців. Під час роботи сесії експерти ділилися досвідом щодо міжнародної та внутрішньої боротьби з COVID-19.

Участь України у таких впливових заходах вкрай важлива для підтримання міжнародного іміджу країни та залучення до співпраці інших країн у питаннях збереження охорони здоров’я, вважає голова української делегації Максим Степанов.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED