Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

НСЗУ почала приймати пропозиції про укладання договорів за Програмою медичних гарантій-2020

 НСЗУ почала приймати пропозиції про укладання договорів за Програмою медичних гарантій-2020Національна служба здоров'я України на своєму сайті оголосила про початок кампанії з прийому пропозицій про укладання медустановами з нею договорів за Програмою медичних гарантій 2020 року. Прийматися пропозиції будуть до 28 лютого 2020 року, 18:00. Всього на сайті НСЗУ розміщено 26 оголошень про підписання договорів на медичне обслуговування населення в різних сферах.
Щоб подати пропозицію, потрібно скористатися електронним майданчиком SmartTender. З докладною інструкцією, як це зробити, можна ознайомитися тут. Також можна ознайомитися з посібником по контрактуванню з НСЗУ в 2020 році. Це потрібно для того, щоб розібратися в питаннях специфікації і обсягів послуг, тарифів і їх типів й іншої корисної інформації.

У НСЗУ пропонують звертатися за консультаціями, пов'язаними з питанням надання пропозиції, за телефоном 1677. Також можна звертатися в міжрегіональні департаменти НСЗУ. Їх контакти можна знайти тут.

Нагадаємо, Програма медичних гарантій, яка запрацює з квітня 2020 року, включає в себе надання послуг в рамках первинної, спеціалізованої амбулаторної, госпітальної, екстреної, паліативної медичної допомоги, а також медичної реабілітації та реімбурсації лікарських засобів. Для цього НСЗУ буде закуповувати послуги у медичних установ і оплачувати їх за умовами раніше підписаного договору. Щоб підписати договір з НСЗУ, медзаклад має виконати всі умови і подати відповідну пропозицію до 28 лютого 2020 року.

Автор: Ольга Купріянова

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED