Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Лазерне відбілювання зубів: особливості проведення процедури

Лазерне відбілювання зубів: особливості проведення процедуриПричин чому наші зуби змінюють колір є досить багато, від вживання певних харчових продуктів та напоїв (кава, чай) до куріння, вікових змін, впливу певних ліків та травми ротової порожнини.

Нам всім відомо, що відбілювання зубів є чудовим варіантом для тих, хто хоче мати білосніжну посмішку або наблизити її до ідеалу. Сьогодні існує безліч варіацій даної процедури, кожна з яких має як свої переваги, так і мінуси. Більш детальніше ознайомимося з новою технологією, як лазерне відбілювання зубів.
 
Лазерне відбілювання зубів сучасний метод, що дає можливість зробити зуби на багато тонів світлішими. Відмінністю лазерного відбілювання від інших методів є використання відбілювального гелю та лазеру - променю світла високої інтенсивності.

Переваги

Лазерне відбілювання зубів є безпечним та простим способом отримати вражаючі результати. При цьому сам процес є швидким та безболісним.
Також вся робота виконується стоматологом виключно в межах стоматологічного кабінету, тому пацієнту не потрібно використовувати будь-які матеріали чи методики вдома.

Можливі побічні ефекти

Після лазерного лікування у пацієнта може виникнути невелика чутливість або подразнення, що зникає упродовж кількох днів. 
Також варто враховувати, що дана процедура коштує дорожче, ніж домашнє лікування. А поїздок до стоматолога може знадобитися декілька.
 
Лазерне відбілювання може всім не підійти, насамперед особам:
  • які приймають знеболювальні або протизапальні препарати;
  • завершують ортодонтичне лікування;
  • мають дефекти зубів або травму порожнини рота;
  • мають слабку емаль;
  • мають зубні протези або коронки.

Особливості проведення

В першу чергу лікар проводить ретельне очищення зубів, адже наявність будь-якого нальоту може суттєво вплинути на результат.
 
Далі на зуби наноситься гель для відбілювання, який під дією лазера активується та розпочинається процес знебарвлення. Перевагою лазера є те, що він дає можливість зосередитися на певній ділянці, яка може бути більш сильно забарвлена. Результати лазерного відбілювання можна побачити відразу після однієї процедури. Тривалість відбілювання сягає від пів години до години.
 
Одразу відмітимо, що додатково забезпечується захист очей пацієнта при надяганні окулярів та ясен за допомогою гумового бар'єра!
 
Після сеансу лазерного відбілювання зубів рекомендовано пити лише прозорі напої приблизно до двох годин, уникати кислих й пігментованих продуктів, в тому числі каву й чаю протягом наступної доби.
 
Відповідно ефект відбілювання є тимчасовим й може тривати від кількох місяців до трьох років. Це довше, ніж більшість інших процедур, включаючи відбілювальні смужки та зубні пасти. Звісно, що на тривалість результату впливатимуть і подальші звички пацієнта, його природний колір зубів, частота проведення процедур та ін.
І пам'ятайте, що лазерне відбілювання повинен проводити стоматолог, оскільки при даній процедурі використовується набагато більша концентрація відбілювальних речовин!

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм