Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Косметологія, як альтернатива пластичній хірургії: основні види

Косметологія, як альтернатива пластичній хірургії: основні видиПопит на корекцію зовнішності залишається на високому рівні. Свій вклад у цьому мають й сучасні погляди на красу. При цьому стрімкий розвиток косметології дає можливість отримати бажане без звернення до пластичного хірурга. На які саме процедури варто звернути увагу, з'ясуємо далі.

Зовнішність та якість життя для більшості ідуть пліч-о-пліч. Так сьогодні до косметологів звертаються як жінки вікової категорії 40+ для профілактики та усунення вже наявних вікових змін, так і молоді особи, що мають на меті удосконалити свою зовнішність. Також збільшився відсоток звернень чоловіків.

ТОП косметологічних процедур для поліпшення зовнішності

  • Ринопластика 
Проведення ринопластики без оперативного втручання є можливим за допомогою філерів та ботулінотерапії. Так типовими ситуаціями для проведення процедури є звуження або розширення ніздрів носа, припіднімання його кінчика або необхідність зробити його візуально більш кирпатим. Тобто отримати візуально необхідні пропорції, за досить короткий проміжок часу (15-30 хвилин). При цьому варто враховувати, що процедура не може всім підійти. Насамперед це стосується осіб, що потребують внутрішні корекційні роботи. 
 
Оскільки процедура є малотравматичною результат помітний одразу, а реабілітаційний період не є потрібним. Як правило результат тримається від декількох місяців до року. Надалі можливе проведення корекції.
  • Ліфтинг сідниць (підтяжка)
Отримати спокусливі форми сідниць можливо за допомогою спеціальної техніки введення ін'єкційного препарату (L-молочної кислоти - полімолочна кислота). Це та кислота, що стимулює продукування колагену та колагенових волокон в м'язах та шкірі. Відповідно шкіра стає більш еластичною зі зменшенням проявів стрій. Застосований препарат не є наповнювачем та не забезпечує об'єми сам по собі. Навпаки він стимулює вироблення власних тканин. 
 
Реабілітаційний період є не тривалим. Однак варто враховувати, що очікувати суттєвих об'ємів не варто, у такому випадку варто йти до пластичного хірурга. Ін'єкції додають до двох сантиметрів в об'ємі.
  • Смас-ліфтинг
Смас-ліфтинг являє собою апаратну процедуру для обличчя та тіла. Механізм дії полягає в дії сфокусованого ультразвуку, що запускає цикл оновлення колагену. Своєю чергою це омолоджує шкіру, роблячи її більш пружнішою.

Показаннями до проведення смас-ліфтингу є наступні стани:
  1. відсутність чіткості овалу обличчя;
  2. “мішки” під очима;
  3. вираженість носогубних складок;
  4. втрата еластичності внутрішньої частини стегон;
  5. “друге” підборіддя.
Тривалість процедури займає 1,5 години, а результат стає помітним одразу з наступним наростанням упродовж трьох місяців. 
 
Пам'ятайте, що роблячи вибір на проведення тієї чи іншої косметологічної процедури, звертайте увагу на кваліфікацію медичного персоналу та наявності всіх необхідних сертифікатів. Обрати спеціалізовану клініку та відповідного спеціаліста можливо скориставшись послугами Всеукраїнського каталогу клінік ITMED.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм