Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

ТОП-5 косметологічних процедур для тіла та обличчя восени

ТОП-5 косметологічних процедур для тіла та обличчя восени9 вересня лікарі косметологи святкують професійне свято – Міжнародний день краси. Відповідно розберемо, на які косметологічні процедури потрібно записатися вже сьогодні.

Осінь найкращий час для відвідування косметолога, оскільки певні процедури, що ви не могли зробити влітку через активну дію сонця, тепер абсолютно доступні.

Догляд за обличчям

  • Лазерне омолодження
Це метод боротьби з віковими змінами шкіри, шляхом впливу на неї імпульсів високо інтенсивного світла. Процедура направлена на усунення вже наявних ознак старіння шкіри.

Лазер впливає на верхні шари шкірного покриву, викликаючи під впливом високої температури випаровування води, яка міститься в ліпідному шарі шкіри та спалювання мертвих (ороговілих) клітин верхнього шару.

Завдяки такому, на перший погляд, агресивному впливі активізується обмін речовин, для якнайшвидшого відновлення пошкоджених ділянок шкіри. Відповідно створюються нові волокна колагену, а шкіра відновлює свою еластичність. Мінус лазерного омолодження – це тривале відновлення (до двох тижнів). Рекомендується доглядати за шкірою відповідно призначенням лікаря та використовувати упродовж місяця засоби з SPF.
  • Фототерапія
Метод фототерапії полягає у використанні ультрафіолетових променів певного спектра з метою лікування шкірних захворювань, таких як псоріаз, пігментацію, дрібні судини. Результат стає помітним вже після першої процедури. Особливість полягає у її проходженні тільки в похмуру погоду, оскільки при знаходженні на сонці, наприклад, пігментні плями знову з’являються та стають ще помітнішими.
  • Біоревіталізація
Процедура являється охолоджувальною методикою, яка характеризується застосуванням ін’єкцій з гіалуроновою кислотою.

Біоревіталізація допомагає активувати вироблення власного еластину та колагену, відповідно після процедури шкірі повертається еластичність та пружність, а зморшки розгладжуються. Процедура рекомендується дівчатам, які тільки почали помічати перші вікові зміни або якщо шкіра стала занадто сухою та втратила пружність. Вже на другу добу відмічається помітний результат, особливо важливо деякий час обмежити дію прямих сонячних променів.

Догляд за тілом

  • Лазерне шліфування
Процедура полягає в використанні лазеру, який має глибоку дію на тканини. Як наслідок запускається клітинний регенеративний процес, що робить шкіру рівною та гладкою. Лазерне шліфування тіла найчастіше застосовується з метою усунення стрії (розтяжки), рубців та повернення шкіри тонусу. Процедура не потребує тривалого відновлення, а результат стає помітний вже через 10-14 днів.
  • Кріоліполіз
Це безопераційна процедура, яка полягає у видаленні локальних жирових відкладень за допомогою холоду. За один сеанс можливо зменшити об’єм проблемної ділянки до 20%, при цьому без жодних больових відчуттів. За допомогою спеціального апарату з вакуумними насадками відбувається вибірковий вплив холодом (до -10 °С) на проблемні зони. Як наслідок в жировій тканині запускається природний процес руйнування клітин, без пошкодження судин та шкірного покриву. Для кожної зони існують різні вакуумні насадки. Перші результати стають помітним вже через три тижні.

Перед проходженням ряду доглядових процедур впевніться в надійності та професіоналізмі косметолога, відповідально підійдіть до вибору косметологічного кабінету. Не забувайте перевірити всі необхідні дані.

Автор: Наталія Холявицька
 

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм