Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Як поліпшити стан шкіри за допомогою кисню?

Як поліпшити стан шкіри за допомогою кисню?Основною метою пілінгу є очищення шкіри з вирівнюванням її поверхні. Видаляючи шар старих клітин, на поверхні з’являються нові які насичені вологою, що робить шкіру свіжішою та оновленою. Розберемо один із різновидів пілінгу – кисневий метод очищення обличчя.

Для хорошого стану нашої шкіри необхідне постійне насичення її киснем як зовні, так і зсередини через кровоносні судини. Зазвичай спосіб життя та проживання у містах з забрудненим повітрям негативно відбивається на стані шкірних покривів. Шкіра має нездоровий сірий відтінок, суха та лущиться, схильна до висипань. Тому з метою уникнення цих недоліків і розробили кисневий пілінг. Адже що може бути чистішим та нешкідливим ніж кисень та вода.

Кисневий пілінг – це косметологічна процедура, мета якої поліпшити стан обличчя за допомогою використання спеціального апарату. Процедура полягає у використанні унікального апарату зі спеціальною насадкою, через яку проходить струмінь кисню та фізрозчину на високій швидкості. Це призводить до очищення шкіри від ороговілих клітин та насичення неї біологічно активними речовинами.

Показання

  1. Розширення пор та їх забрудненість.
  2. Сухість та лущення шкіри, втрата еластичності та тонусу.
  3. Пігментні плями.
  4. Вугрі та вугрові шрами.
  5. Поява зморшок.
  6. Набряк (при відсутності медичних причин).
  7. Профілактика старіння.
  8. Поліпшення кольору шкіри та очищення від жирного блиску.

Протипоказання

  1. Вагітність та період лактації.
  2. Алергічні реакції на препарати, які можуть використовуватися під час процедури.
  3. Загострення патологій шкірних покривів.

Плюси та мінуси процедури

Плюси
  • можливість проведення у будь-яку пору року (наприклад, пілінг кислотами рекомендовано тільки в холодну пору);
  • кисневий пілінг за типом впливу належить до поверхневих пілінгів, але ступінь очищення відповідає глибокому та серединному впливу;
  • швидке відновлення: стан шкіри, а саме наявність легкого почервоніння нормалізується через декілька годин після процедури;
  • довготривалий ефект;
  • безболісність процедури;
  • відсутність побічних ефектів.
Кисневий пілінг можливо проводити на будь-якій ділянці тіла, від обличчя до волосистої частини голови.

Мінуси

До мінусів кисневого пілінгу можна віднести високу вартість процедури та неможливість проводити її у домашніх умовах. Аналоги домашнього використання існують, але вони не мають таку ж високу ефективність.

Проведення кисневого ліфтингу

Шкіра очищується від косметики та наноситься спеціальна зволожувальна сироватка. Насадка апарату, яка має двофазний струмінь направляє на шкіру потік суміші, що складається з кисню та дрібних крапель фізрозчину. Це спричиняє відлущення мертвих клітин рогового шару шкіри та при глибокій дії – зменшення прояву рубцевої тканини.

Відразу після процедури шкіра виглядає свіжої та без набряків.

Максимальний ефект від процедури настає через тиждень. Для закріплення результату або для вирішення більш серйозних порушень (рубці, пігментні плями) рекомендується пройти курс процедур: чотири процедури кожні два тижні. З метою підтримання результату – по одній процедурі в один-два місяці.

Автор: Наталія Холявицька

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED


Алкофарм