Перевозка больных

Лікування глаукоми у клініці Visiobud

Лікування глаукоми у клініці VisiobudОдна з причин незворотної сліпоти – це глаукома, яку потрібно заздалегідь діагностувати та лікувати.  Суть хвороби в тому, що уражається зоровий нерв, а це призводить до суттєвого звуження поля зору. Крім того, у хворих спостерігається підвищений внутрішньоочний тиск. Симптоматика доповнюється болем над бровами та у скронях, затуманеним зором, а також наявністю ореол навколо об'єктів, що світяться.

Також глаукому можна вважати збірною назвою різних проблем, пов'язаних із погіршенням або блокуванням відтоку рідини. Тут https://www.visiobud.com/hirurgicheskoe-lechenie-glaukomy/ можна замовити діагностику і подальше лікування цієї проблеми. Лікарі обов'язково розкажуть про те, як попередити хворобу та постаратися забезпечити комфортні умови життя після лікування.

Причини глаукоми

Можливі вроджені проблеми, пов'язані з генетичними аномаліями, вадами розвитку ембріона, родові травми та недоношеність.

Також виділяють набуті проблеми наступного характеру:
  • вікові зміни;
  • підвищений внутрішньоочний тиск;
  • артеріальна гіпертензія чи гіпертонія;
  • численні офтальмологічні захворювання;
  • ендокринні порушення;
  • шийний остеохондроз;
  • захворювання, що порушують кровопостачання;
  • тривалий прийом кортикостероїдів.
Своєчасне виявлення причин дозволить звернутися до лікарів для подальшого лікування.

Діагностика захворювання

Вирізняють чотири стадії хвороби залежно від поточного стану очної системи. Щоб визначити стадію, проводиться ряд діагностичних заходів, включаючи тонометрію, еластотонометрію, визначення меж поля зору, гоніоскопію, а також обстеження очного дна. На основі одержаних результатів призначається лікування.

Особливості лікування у клініці Visiobud

На різних стадіях можуть вдатися до консервативного чи хірургічного лікування, використовуючи класичний спосіб або лазер. Останній спосіб із застосуванням лазера є щадним, тому що навіть анестезія буде місцевою, а не загальною. Для оперування використовується близько п'яти методик, кожна з яких дає один результат, але має великий набір відмінних рис.

Лікування у клініці Visiobud супроводжується комплексним підходом із створенням для кожного пацієнта комфортних умова. Є окремий кабінет для діагностики та лікування саме глаукоми. Наявність діагностичного обладнання дозволить в клініці провести відповідні заходи з подальшим створенням плану лікування.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED