Перевозка больных

Лазерна корекція зору: переваги методики та її наслідки

Лазерна корекція зору: переваги методики та її наслідкиПоганий зір негативно впливає на професійну діяльність та створює дискомфорт у звичайному житті.  Деякі коригують його за допомогою окулярів або лінз, але ці способи не завжди можуть застосовуватися, тим більше у тих, хто до цього не звик, буде дискомфорт. Відмінним вирішенням проблеми є лазерна корекція зору.

Це безболісний, ефективний та безпечний спосіб відновлення зору із застосуванням нових технологій. До того ж ціна лазерної корекції зору є більш ніж доступною, а в клініці «Visiobud» вартість корекції одного ока становить 12000 гривень. У цю вартість входить ведення пацієнта після операції, тобто пропонується комплексний підхід.

Показання та протипоказання

Лазерна корекція ефективна за таких проблем:
  • міопія (близорукість);
  • гіперметропія (дальнозоркість);
  • астигматизм;
  • пресбіопія.
Суть операції в тому, що за допомогою лазера лікар може впливати на рогівку, змінювати її форму і внаслідок цього створити такі умови, щоб гарантувати чіткий зір. Рогівка після цього правильно заломлює світлові промені, тим самим відбувається чітка фіксація на сітківці.

Серед абсолютних протипоказань важливо виділити цукровий діабет, імунодефіцит, аутоімунні захворювання, вік до 18 років, розширені зіниці, глаукому, прогресуючу катаракту та багато іншого. Лікарі у будь-якому випадку проведуть попередню діагностику та опитування пацієнта.

Методи корекції лазером

Суть цієї процедури у цьому, що дати рогівці нову форму.

Фахівці при цьому використовують різні інструменти та способи:
  • OptiLASIK;
  • LASEK/OptiLASEK (транс ФРК);
  • персоналізована ЛКЗ CustomQ LASIK/CustomQ/LASEK;
  • безконтактна трансепітеліальна ЛКЗ методом StreamLight (Trans-Epi One Step).
Тільки після діагностичних заходів лікар підбере оптимальний спосіб та дасть гарантію результату.

Як відбувається корекція в клініці «Visiobud»?

У встановлений час пацієнт повинен прийти до клініки для оформлення та підписання відповідних документів. Після цього у кабінеті офтальмолога проводиться огляд. Обов'язково виконується місцеве знеболювання із застосуванням спеціальних крапель, щоб позбавити очі чутливості. Це дозволяє лікарю безпосередньо використовувати лазер та впливати на око для проведення корекції.

Після процедури виконується контрольний огляд, а також надаються рекомендації для збереження результату. У перші дні важливо повністю виключити навантаження на око, не відвідувати сауну, лазню, відкриті басейни, не користуватися косметикою для обличчя і не можна одягати сонцезахисні окуляри.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED