Перевозка больных

Унікальна комбінація властивостей кордицепсу для зміцнення вашого здоров’я

Унікальна комбінація властивостей кордицепсу для зміцнення вашого здоров’я Китайська медицина завжди славилася своїм різноманіттям цілющих трав та рецептів. Саме звідти до нас прийшов диво-гриб кордицепс – універсальний засіб для різних хвороб.

Що таке кордицепс

Кордицепс китайський (в магазин) – це гриб, який високо цінується у країнах Сходу за його універсальність та цілющі властивості. В Китаї його вважають священним компонентом і національним надбанням.

У дикій природі кордицепс зустрічається рідко через його примхливість зо зовнішніх чинників. Його природне середовище зростання – гори Тибету. Так як його дуже важко збирати в умовах високогір’я, ціна гриба на ринку непомірно висока.

Імуностимулююча та протизапальна дія кордицепсу

Хоча гриб і має велику кількість корисних властивостей, найбільше його цінують за укріплення імунітету під час хвороб чи авітамінозів, а також за протизапальну дію.

Показання до застосування кордицепсу:
  • вірусні інфекції;
  • хвороби системи травлення (гастрити, печія);
  • відновлення після застосування антибіотиків;
  • захворювання дихальної системи (бронхіт, пневмонія);
  • проблеми із сечовипусканням, цистит, болі у попереку.
У якості імуномодулятора гриб застосовують під час відновлення після довгої хвороби, а також при гіперімунних станах, щоб урегулювати реактивність організму. Важливо відмітити м’яку дію добавки на організм: підвищується загальний тонус без шкідливого впливу на артеріальний тиск та нервову систему. Прийом препарату не викликає дратівливості та безсоння.

Кордицепс рекомендують приймати в якості допоміжного засобу при хворобах нирок завдяки покращенню обміну речовин, відновленню ниркових канальців після дії медикаментів та патологічних мікроорганізмів.

Вам може бути цікаво:

Придбати хітозан https://dobavki.ua/ua/khitozan/
Кінський каштан екстракт https://dobavki.ua/ua/konskiy-kashtan/

Найчастіше безсоння, особливо у літніх людей, розвивається через недостатню кількість гормону сну. За допомогою кордицепсу нормалізується режим сну внаслідок продукування ендогенного мелатоніну, який сприяє швидкому засинанню.

Застереження до прийому кордицепсу

Добавку можна давати навіть дітям з шестирічного віку для покращення розумової активності.

Препарати кордицепсу небажано застосовувати:
  • при епілептичних нападах;
  • у період вагітності та грудного годування;
  • дітям до 5 років.
Також з обережністю застосовуйте гриб при автоімунних захворюваннях, а також обов’язково перевіряйте препарат на індивідуальну непереносимість.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED