Перевозка больных

Кросівки: відповідна модель для кожного бігуна

Кросівки: відповідна модель для кожного бігуна Бігуни знають цю проблему: підбір відповідного взуття для бігу важливий для продуктивності та здоров'я, але іноді це не так просто.  Тому що ідеальних кросівок не існує. Кожна ступня та кожне тіло унікальні. І все ж наші фахівці по біговому взутті знайдуть краще індивідуальне взуття для кожної ноги і кожного бігуна. Необхідно враховувати різні чинники, такі як звід стопи, форма стопи, вага тіла, стиль бігу, можливі скарги або травми і, що не менш важливо, кращий рельєф для бігового взуття. Шукаєте кросівки для асфальту? Ви віддаєте перевагу бігати по гравійним доріжкам і лісових дорогах? Або ви віддаєте перевагу гуляти по складним стежкам в горах? Всі ці фактори впливають на вибір ідеального взуття для бігу.

Де в Україні купити кросівки для бігу? В асортименті інтернет-магазину Terra Incognita є відповідні кросівки для бігу для ваших наступних змагань або нових особистих рекордів. В інтернет-магазині ви знайдете великий вибір кросівок для чоловіків, жінок і дітей.

Грамотні поради з покупки взуття для бігу

Залежно від бігуна та покриття кросівки можна розділити на різні типи:
  • Стійкі черевики посилені з внутрішньої сторони (зсередини), що запобігають вигину стопи зсередини.
  • Стабільне взуття що підходить для важких бігунів і / або бігунів з плоскостопістю.
  • Нейтральне взуття ідеальне для бігунів з нормальною ступнею або ступнею з мінімальним перекосом. Межподошва не має другого ступеня жорсткості (підтримки).
  • Взуття для змагань підходяче для більш коротких маршрутів змагань, швидких тренувань або в якості другого взуття.
  • Взуття легке і що забезпечує меншу амортизацію, стабільність і керованість, ніж класичні нейтральні туфлі.
  • Trail кросівки. Стійкі кросівки для грубої і/або слизької поверхні. Вони водовідштовхувальні або навіть водонепроникні. Вони забезпечують стійкість і довговічність в складних умовах бездоріжжя.
  • Взуття для ходьби забезпечує підтримку при кожному кроці та при цьому залишається досить гнучким, тому при ходьбі гарантується перекочуючий рух стопи. Як і у випадку з кросівками для бігу по пересіченій місцевості, хороший профіль підошви також важливий для взуття для ходьби по грунтових дорогах.
В Терра Інкогніта ви знайдете великий вибір бігових кросівок від різних відомих брендів.

Кросівки для жінок та дітей

Жіночі кросівки — це не просто маркетинговий трюк виробників. Оскільки жіноча стопа зазвичай вужче, ніж чоловіча, кісточка розташована нижче, підйом вище, а передня частина стопи має тенденцію бути ширше, певне жіноче взуття для бігу ідеально підходить для гарної підгонки під стопу слабкої статі. Також дуже ретельно потрібно підбирати кросівки для дітей. Важливо, щоб положення стопи у дитини могло розвиватися природним шляхом. Таким чином можна уникнути непотрібної напруги, такого як надмірне навантаження або підтримка стопи.

Terra Incognita запрошує ознайомитися з повною пропозицією бігових кросівок на офіційному сайті.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED