Перевозка больных

MEDCRM - ваш надійний помічник у роботі з пацієнтами

MEDCRM - ваш надійний помічник у роботі з пацієнтамиОнлайн-система обліку пацієнтів medCRM призначена як для невеликих клінік, так і для приватних лікарів. Вона зручна, проста і інтуїтивно зрозуміла у використанні.

Представники медичної галузі сьогодні, як ніхто інший, потребують зручної системи управління даними, автоматизації робочих процесів і налагодженої комунікації з пацієнтами. Систематизувати роботу лікарів і таким чином покращити якість їх роботи допоможе впровадження CRM-системи.

MedCRM
- це практичний сервіс, який однозначно заощадить час і закриє усі питання планування, а також ведення пацієнтів. Доступна всім demo-версія сервісу допоможе оцінити його переваги в повній мірі.

MEDCRM - ваш надійний помічник у роботі з пацієнтами

Чому medCRM потрібна саме вам?

Можливості клініки або безпосередньо лікаря суттєво розширяться, якщо впровадити в робочий процес такий інструмент, як medCRM. Це дозволить підвищити ефективність роботи, а зокрема:
  • вести базу даних пацієнтів;
  • фіксувати історію їх хвороби і результати призначених обстежень;
  • зручно сегментувати всю базу;
  • оперативно комунікувати з пацієнтами в цілому;
  • гнучко налаштовувати функціонал CRM під індивідуальні потреби.

Робочі модулі medCRM

Диференціація можливостей medCRM дуже зручна і відповідає всім потребам лікаря. Сервіс допоможе ефективно скласти графік на день, рівномірно розподілити всі заявки по записах на прийом, окремо мати доступ до анамнезу пацієнта, чітко контролювати хід лікування завдяки широкому функціоналу сервісу.
 
Основні модулі medCRM:
  • Журнал запису
Дозволяє здійснювати запис пацієнтів і переглядати поточний розклад. Є фільтр журналу за деякими параметрами.
  • Пацієнти
Дозволяє бачити список всіх пацієнтів з їх даними.
  • Новий пацієнт
Дозволяє завести картку нового пацієнта в базі даних, додавши всю необхідну інформацію про нього.

MEDCRM - ваш надійний помічник у роботі з пацієнтами

CRM система «під ключ»: розпочніть працювати вже зараз

Сервіс medCRM зробить щоденну роботу кожного лікаря та інших медичних працівників значно легше і результативніше.
 
Чітка картина розкладу на цілий день, всі дані про пацієнтів в одному місці, можливість легко редагувати потрібну інформацію, запобігання запізнень за рахунок СМС-нагадування пацієнтам про записи на прийом, демо-версія сервісу для оцінки його зручного функціоналу - далеко не всі переваги medCRM .
 
Працювати можна розпочати прямо зараз: demo-версію системи випробувати без реєстрації, повноцінну версію - після реєстрації, однак перші 30 днів абсолютно безкоштовно.
 
Далі - виправдана і прийнятна вартість в 280 грн/1 місяць за використання сервісу. У вартість входить можливість працювати з повноцінним функціоналом medCRM і оренда дискового простору в 5 Гб для зберігання файлів. Функція СМС-сповіщення пацієнтів, будучи опціональною, може бути як підключена, так і відключена у будь-який момент. Її вартість розраховується за фактом, в залежності від відправлених СМС.
 
З medCRM ви звільнені від будь-якого додаткового обладнання, так як це онлайн-сервіс, а також від витраченого часу при заповненні всіх карток пацієнтів вручну і довгого пошуку потрібної інформації.

Данный материал публикуется на условиях договора на размещение рекламных материалов. Ответственность за достоверность содержания несут авторы статейных материалов. Редакция портала "Здоров-инфо" не несет ответственности за достоверность содержания статей, суждения и мнения авторов.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED