Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Результати XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH

 Результати XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH25-27 вересня 2019 року у сучасному виставковому центрі «ACCOInternational» (м. Київ, пр-т Перемоги, 40-Б) вже 12-й раз поспіль відбулася міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології.HI-TECH. Захід, який невипадково вважається головною профільною подією року в Україні, об’єднав провідних фахівців у галузі лабораторної індустрії.

Під час виставки було презентовано нове обладнання, сучасні технології, спеціалізовані меблі, витратні матеріали. Також фахівцям надавалася інформація про послуги щодо створення, оснащення й модернізації лабораторій.

Захід отримав підтримку комітетів Верховної Ради України, міністерств та відомств, профільних асоціацій та об’єднань.
 

LABCOMPLEX. АНАЛІТИКА. ЛАБОРАТОРІЯ. БІОТЕХНОЛОГІЇ. HI-TECH:Як це було

 Результати XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECHЩороку на цьому майданчику для обміну досвідом, професійного діалогу і налагодження ділових зв’язків зустрічаються провідні фахівці лабораторної індустрії: представники бізнесу, керівники та співробітники профільних установ і контрольно-інспекційних органів, підприємств різних галузей промисловості, науково-дослідного сектору та медицини.
 
Найпотужніша на вітчизняних теренах виставка лабораторного обладнання та різнопланова науково-практична програма, що включає конференції, семінари, майстер-класи, — саме ці дві складові вкотре забезпечили успіх LABComplEX та привабили відвідувачів з усіх куточків України та зарубіжжя.
 
На 2600м2 експозиційної площі розташувалися стенди з аналітичним обладнанням, лабораторними контрольно-вимірювальними приладами, загальнолабораторним обладнанням, мобільними лабораторіями, лабораторними меблями й посудом, інструментами та витратними матеріалами, реагентами, індикаторами, тест-системами та реактивами, засобами індивідуального захисту, спецодягом і ін. Приємно відзначити, що на рівних із закордонними виробниками заявили про себе і вітчизняні бренди.
 
Із року в рік виставка розширює свою географію і вдосконалюється — інформаційно, візуально, практично. Яскраве свідчення того, що це вірний шлях — зростання популярності заходу серед професійної спільноти.
 
У 2019 році до виставки долучилося 20 нових учасників.

Заряджаємо не тільки враженнями, а й знаннями!

 
 Результати XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECHУ цьому році тематика програми виставки охопила такі напрями: забезпечення лабораторій для харчової промисловості та аграрного сектору, ветеринарна медицина, лабораторна медицина, наука та освіта і була адаптована до сучасних реалій.
 
В рамках виставки відбулося 15 науково-практичних заходів та 20 майстер-класів для фахівців різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери та медицини. Спікерами стали 160 експертів галузі.
 
На заходах напряму «ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВОСТЬ ТА АГРАРНИЙ СЕКТОР» були розглянуті такі важливі питання як:законодавство України для харчових підприємств, реформування системи технічного регулювання,система НАССР, технологічні експертизи та безпека харчової продукції, економічні аспекти функціонування підприємств АПК в сучасних умовах, проведення технологічної експертизи та безпеки харчової продукції у відповідності до сучасних вимог, сучасні рішення для контролю якості продукції в лабораторіях та багато інших. Організаторами заходів виступили:Одеська національна академія харчових технологій, Всеукраїнська асоціація пекарів, ТОВ «ХЛР», Quality laboratory.
 
Ключовою подією напряму «ЛАБОРАТОРНА МЕДИЦИНА» стала науково-практична конференція з міжнародною участю «Досвід впровадження системи управління якістю в медичних лабораторіях України», організаторами якої стали НМАПО імені П. Л. Шупика та Всеукраїнська асоціація клінічної хімії та лабораторної медицини. Експерти обговорили етапи впровадження та забезпечення функціонування системи менеджменту якості в медичній лабораторії, поділилися досвідом підготовки медичної лабораторії до акредитації та проходження акредитації на відповідність вимогам ДСТУ ISO15189:2015, розглянули новий Регламент ЄС 2017/746 і Ради Європи по виробам для invitroдіагностики, поговорили про сучасні тенденції розвитку лабораторної медицини та багато інших актуальних питань.
 
 Результати XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECHГамірно, з цікавими дискусіями та оригінальними практичними заняттями проходила дводенна УКРАЇНСЬКА ЛАБОРАТОРНА ШКОЛА. Усі бажаючі взяли участь у майстер-класах на діючому обладнанні з можливістю персонального тестування, здобули нові навички, отримали кваліфіковані консультації експертів, дізналися багато нового та корисного.
 
Повний зал фахівців з лабораторної медицини зібрала науково-практична конференція «Системні рішення менеджменту медичних лабораторій відповідно до вимог ДСТУ EN ISO 15189:2015 і органу акредитації» від організатора ТОВ «Навчально-методичний центр «Міжнародна школа технічного законодавства і управління якістю» (ISTL).
 
Не менш цікавим був науково-практичний семінар «Прикладні аспекти в мікробіологічній практиці» від ТОВ «Укрбіо», що отримав безліч схвальних відгуків, а фахівці компанії ТОВ «Вектор-Бест-Україна» на семінарі «Біологічні особливості та можливість діагностики інфекційних агентів» розглянулисучасну діагностику мікозів із визначенням чутливості до антимікотичних препаратів та діагностику сифілісу.
 
На навчально-практичному семінарі «Передтрансфузійні лабораторні дослідження», організованому Департаментом охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (КМДА); КНП «Київський міський центр крові» виконавчого органу Київської міської ради (КМДА); Кафедрою гематології та трансфузіології НМАПО імені П. Л. Шупика; ДУ «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України»; Клінічною лікарнею «Феофанія» ДУС, було розглянуто трансфузійні ускладнення, клінічні трансфузійні процеси, організаційні засади трансфузіологічної допомоги в закладі охорони здоров’я, поділилися досвідом використання донорських еритроцитів різних груп крові у пацієнтів зі складним трансфузійним анамнезом, складнощах при визначенні групової належності та невідкладних станах.
 
 Результати XII Міжнародної виставки LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECHНеабиякий інтерес викликавсемінар-практикум «Школа менеджера з якості», що зібрав повний зал керівників і співробітників відділів контролю якості медичних лабораторій. Організатор семінару – журнал «Лабораторна справа».
 
Дослідно-конструкторські розробки, які найближчим часом можуть бути впроваджені в новітні наукові прилади було презентовано нанауково-практичній конференції від Національної академії наук України за напрямом «НАУКА ТА ОСВІТА».
 
Різноманітнаспеціалізована експозиція, майстер-класи на діючому обладнанні, відомі експерти галузі, доповіді на актуальні теми, переповнені конференц-зали – все це ще раз підтверджує високий рівень виставки та зацікавленість фахівців до новинок лабораторної індустрії.
 

Щиро дякуємо учасникам, партнерам і гостям заходу за довіру та підтримку!
Запрошуємо на XIIIМіжнародну виставку LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-TECH,
що відбудеться 23-25 вересня 2020 року у м. Києві, виставковому центрі ACCOInternational,
проспект Перемоги, 40-Б, станція метро «Шулявська», парк імені О.С. Пушкіна.

 
Детальна інформація:
Тел.: +380 (44) 206-10-99
info@labcomplex.com
www.labcomplex.com
www.facebook.com/labcomplex

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED