Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

«Крути колеса від цінового стресу» в роботизованих аптеках

«Крути колеса від цінового стресу» в роботизованих аптекахБоротись з осіннім пригніченим станом можна різними способами. Роботизовані аптеки, наприклад, пропонують черпати гарний настрій, отримуючи потрібні товари зі знижками до 25%. Тільки уявіть: купуєте, як завжди, але платите менше.

Зекономити до чверті вартості товару пропонує всеукраїнська акція «Крути колеса від цінового стресу»*. Вона почалась 01 жовтня та триватиме до 30 листопада 2019 року включно. За цей час можна купити лікарські засоби, дієтичні добавки, медичні вироби й інші групи товарів, заплативши до 25% менше.

Знижковий сезон триває два місяці, щоб кожен житель України встиг придбати потрібні позиції та отримати вигоду. Акція діє на території всієї країни. Нею можуть скористатись жителі великих та малих міст. Треба тільки завітати в роботизовану аптеку під брендом «Аптека Шар@», «Аптека АНЦ», «Благодія», «Аптека Копійка» та придбати товари зі знижкою. Про повний перелік акційного асортименту можна запитати провізора.


В роботизованих аптеках товари на полиці шукає не людина. Цим займається спеціальний інноваційний помічник PharmBot. Цей аптечний робот не плутає замовлення та приносить потрібну упаковку за 7 секунд.

Нагадуємо, крутити колеса від цінового стресу в роботизованих аптеках можна з 01 жовтня по 30 листопада 2019 року. В цей період кожен покупець має можливість придбати певні товари зі знижками до 25%. Аптечна довідка за коротким телефоном 5900 дозволяє отримати загальну інформацію про певну позицію та дізнатись, чи є вона в найближчій точці продажу. Попереднє замовлення дозволяє скоротити час перебування в аптеці.

Скористайтесь перевагами роботизованого обслуговування та придбайте потрібні товари зі знижками до 25% від вартості товару! Пропозиція дійсна тільки до 30 листопада поточного року!

* Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.
 


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED