Перевозка больных
Медицинский портал Новости Мероприятия X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo відбулася 17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO International

Медичне обладнання в ITMED

X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo відбулася 17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO International

  X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo відбулася 17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO International17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO International відбулась X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo. Це єдина в Україні виставка, в рамках якої представлений весь процес фармацевтичного виробництва – від розробки субстанцій та контролю якості сировини, обладнання для виробництва фармацевтичних препаратів і пакувальних технологій до транспортування, зберігання лікарських засобів і підбору персоналу.
 
На PHARMATechExpo 2019 можна було побачити, яким чином і за допомогою якого обладнання відбувається увесь процес «народження ліків»: як отримують субстанцію і контролюють якість сировини, виробництва, пакування; як транспортують і зберігають препарати та ознайомитися з технологічними новинками фармацевтичної промисловості.
 

Організатори виставки і конгресу–Група компаній LMT, НМАПО імені П. Л. Шупика,ТОВ «Експофорум».

 


Захід проходив за підтримки і сприяння Міністерства охорони здоров’я України, Державної служби України з лікарських засобів і контролю за наркотиками, ДП «Державний експертний центр МОЗ України», ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів», Національної академії медичних наук України, ДП «Український фармацевтичний інститут якості».
 
  X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo відбулася 17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO InternationalУчасть в урочистому відкритті заходів взяли Партха Сатпатхі– надзвичайний та Повноважний Посол Індії в Україні, Володимир Короленко – заступник голови Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Валерій Король – віце-президент Торгово-промислової палати України, Олег Рожкевич – перший віце-президент Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України.

Новітнє обладнання і технології на одному майданчику

PHARMATechExpo 2019 об’єднала провідних гравців фармацевтичного ринку, що стало чудовою нагодою ознайомитися зі світовими та вітчизняними досягненнями фарміндустрії, а також відвідати експозицію найвідоміших брендів, марок обладнання та найдосконаліших фармтехнологій.
 
Більш як 100 учасників виставки з різних країн світу презентували на своїх стендах виробниче і невиробниче обладнання, пакувальне обладнання, комплексні рішення для фармацевтичних підприємств, лабораторно-аналітичне обладнання, технології «чистих приміщень», сировину та інгредієнти, технології та обладнання для водоочищення та водопідготовки у фармацевтичному виробництві, промислове холодильне і кліматичне обладнання, послуги для компаній фармацевтичної індустрії, навчання та підготовку персоналу.
 
ВПЕРШЕ в Україні за підтримки Федерації торгово-промислових палат Індії (FICCI) на виставці був представлений національний павільйон Індії. Ексклюзивним міжнародним партнером стала компанія EXHIBITIONS&TRADE SERVICES INDIA PVT LTD (ETSIPL).
 
Колективна експозиція була представлена більш як 45 індійськими компаніями-виробниками обладнання для фармацевтичного виробництва, сировини, пакувального обладнання, систем кондиціювання, охолодження, вентиляції; інтелектуальних систем контролю спостереження та автоматизації промислової робототехніки, водоочисних систем, осушувачів повітря, систем подачі зовнішнього повітря, систем відновлення енергії, вакуумних систем транспортування та компаніями, які пропонують комплексні рішення для фармацевтичних підприємств.
  X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo відбулася 17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO International

Заряджаємо не тільки враженнями, а й знаннями 

Новинкою виставки став МІЖНАРОДНИЙ ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ КОНГРЕС– унікальна платформа для об'єднання теорії та практики процесів виробництва. Слухачі конгресу мали змогу поповнити свої знання й опанувати нові навички у форматі науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів та майстер-класів на діючому обладнанні.
 
В перший день, для представників підприємств-виробників, регуляторних і контролюючих органів та спеціалістів з контролю якості лікарських засобів у фармгалузі було проведено науково-практичну конференцію«Актуальні питання фармакопейного контролю якості лікарських засобів» від ДП «Український науковий фармакопейний центр якості лікарських засобів», де було розглянуто основні вимоги та методи контролю ЛЗ.
 
Другого дня, керівники фармвиробництв, R&D департаменти і пов'язані з ним підрозділи, в тому числі технологи, співробітники лабораторій контролю якості, розробки та виробничого контролю відвідали науково-практичну конференцію компанії ХІМЛАБОРРЕАКТИВ на тему «Сучасні рішення для фармкомпаній», де обговорили питання контролю стану чистих зон та приміщень згідно з вимогами GMP, інформаційні системи (LIMS) для забезпечення цілісності даних, обладнання для моделювання технологічних процесів та інше.
 
В третій, завершальний день фармконгресу,директори з виробництв, директори з якості, керівники і співробітники лабораторій контролю якості та випробувальних лабораторій фармвиробництва обговорили питання атестації, уповноваження, акредитації лабораторій з контролю якості та безпеки ЛЗ, розглянули зміни нового стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 та низку інших, важливих для фармпідприємств питань на Конференції «Практичні аспекти переходу на новий стандарт ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 у випробувальних лабораторіях фармвиробництва», яку організували спеціалістиТОВ НМЦ «Міжнародна школа технічного законодавства та управління якістю».
 
Міжнародний фармацевтичний конгрес внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2019 році», затвердженому НАМН та МОЗ України. Учасники науково-практичних заходів Конгресу отримали Сертифікати підвищення кваліфікації.
 
  X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo відбулася 17–19 вересня у сучасному виставковому центрі ACCO InternationalТри насичені дні професійних заходів, виступів кваліфікованих експертів, обміну досвідом, нових знайомств та зустрічей з колегами, сотні фото на згадку, особлива атмосфера, піднесений настрій– саме так запам’яталась X ювілейна Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo!

PHARMATechExpo 2019 в цифрах:

2600 м²виставкової площі
105 компанійта представлених торгових марок з 21 країни: Австрії, Англія, Болгарії, Голландії, Данії, Індії, Іспанії, Італії, Канади, Китаю, Корея, Литви, Німеччини, Польщі, Росії, Словенії, США, України, Франції, Чехії, Швейцарії.
2648 зареєстрованих фахівців фармпромисловості з України та зарубіжжя
17 конференційта семінарів
70 доповідачів– експертів галузі

Щиро дякуємо учасникам, партнерам і гостям заходу за довіру та підтримку!
Запрошуємо на XI Міжнародну виставку обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo та Міжнародний конгрес фармацевтичної промисловості
27-29 жовтня 2020 року, виставковий центр ACCO International
(Україна, Київ, пр-т Перемоги, 40-Б, парк імені О.С. Пушкіна, метро Шулявська)

Дізнайтеся подробиці:
Тел./Факс: +380 (44) 206-10-99, 206-10-98
info@pharmatechexpo.com.ua
www.pharmatechexpo.com.ua

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED