Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Робоаптеки пропонують: «Крути колеса від цінового стресу»

Робоаптеки пропонують: «Крути колеса від цінового стресу»У розпал холодного сезону роботизовані аптеки України проявляють теплу турботу про клієнтів. Там стартувала акція «Крути колеса від цінового стресу»*, яка дарує знижки до 25% на покупку потрібних товарів.

Завітайте в роботизовану аптеку, придбайте важливу продукцію, заощадьте гроші. В акційному переліку опинились різні групи товарів – лікарські, гігієнічні засоби, а також медичні вироби, дитяче харчування, дієтичні добавки.

Унікальною пропозицією можуть скористатись відвідувачі аптек «Благодія», «Аптека АНЦ», «Аптека Копійка», «Аптека Шар@». Акція триватиме впродовж двох місяців – з 01 жовтня по 30 листопада поточного року. Зробіть осінь комфортною з роботизованими аптеками! Придбайте потрібні засоби й товари та заплатіть до 25% менше.

Раніше першою та єдиною асоціацією з аптеками були лікарські засоби. Але зараз ситуація змінюється. Роботизовані аптеки – це світлі та просторі зали, швидке обслуговування за допомогою PharmBot, великий асортимент акційних товарів.

Покупці не чекають в довгих чергах. Робот-помічник PharmBotзнаходить потрібний товар за 7 секунд та віддає його провізорові. На відміну від людини, він не робить помилки та працює без втоми.

Для зайнятих покупців є інша унікальна можливість. Вони мають змогу зробити попереднє замовлення та швидше забрати товар у місці продажу. Щоб скористатись можливістю, треба зателефонувати за коротким номером аптечної довідки 5900.

Роботизовані фармбренди  пропонують позбавитись від цінового стресу та зберегти дорогоцінний час. Акція передбачає можливість економити на покупці різних товарів, починаючи з лікарських засобів та закінчуючи медичними виробами. Про повний асортимент продукції зі знижками можна запитати провізорів.


Нагадуємо, роботизовані аптеки пропонують крутити колеса від цінового стресу. Однойменна акція діятиме з 01.10.2019 по 30.11.2019 р. Щоб отримати знижку, треба зробити покупку в аптеках «Аптека АНЦ», «Благодія», «Аптека Шар@», «Аптека Копійка». 

*Інформацію про ціну на товар до і після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надаються знижки, а також відсоток, знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мається на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.


Медична платформа

Медичні меблі в ITMED