Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

МОЗ: потреби регіональних закладів охорони здоров’я оперативно закриваються

МОЗ: потреби регіональних закладів охорони здоров’я оперативно закриваютьсяМіністерство охорони здоров’я продовжує безупинно опікуватися забезпеченням регіональних закладів охорони здоров’я усіма необхідними медичними виробами та препаратами.

Попри труднощі, які виникають через війну, за  два місяці успішно поставлено товарів на суму 371 млн грн за укладеними контрактами. Також були забезпечені централізовані закупівлі лікарських засобів та медичних виробів на суму 80 млн грн.
 
Найбільшу складність наразі становить розвезення товарів до закладів охорони здоров’я, особливо до регіонів, де відбуваються активні бойові дії. З усім тим, попри логістичні ускладнення протягом двох місяців до регіонів успішно доставлено медичних виробів та ліків на суму 506 млн грн. Наразі відбувається розвезення нових партій товарів на загальну суму понад 1 млрд грн, що покриває майже всі напрями централізованого забезпечення.
 
Водночас в Міністерстві оперативно вирішується питання про перерозподіл препаратів між регіонами, оскільки значна частина громадян була вимушена евакуюватися зі східних і південних регіонів України до західних і центральних областей. Завдяки цьому перерозподілу усі пацієнти обов’язково отримають необхідні препарати для забезпечення безперервності лікування і підтримки здоров’я.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED