Перевозка больных

Медичне обладнання в ITMED

Блокування в соцмережах антивакцинаторів: коментарі міністра культури

Блокування в соцмережах антивакцинаторів: коментарі міністра культуриМіністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає, що дописувачів соцмереж, які поширюють неправдиву інформацію про "шкідливість вакцин" та "всесвітню змову", потрібно блокувати.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.
 
За словами Ткаченка, останні тижні кожен ранок (як і пів року тому, коли був пік) він починає з того, що передивляється статистику по коронавірусу, а також новини про Covid-19.
 
Через критичну ситуацію з COVID-19 в Україні утворюються великі черги на вакцинацію. Водночас не треба чекати, поки регіони оголосять "червоними".
 
Натомість треба йти й щеплюватись, аби ситуацію не доводити до критичної. Таку думку висловив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.
Він нагадав про новину, як у Львові трьом чоловікам ампутували кінцівки через ускладнення, пов'язані з коронавірусом. Хворі не були вакциновані.
 
Водночас інтернетом поширюються фейки про "шкідливість вакцин", 5G і "всесвітню змову".
 
"Дописувачів", які поширюють неправдиву інформацію, треба блокувати в соцмережах. Побачив фейк – тисни "скаржитись". Це має стати нормою, якщо ми хочемо зупинити пандемію”, – наголосив Ткаченко.
 
Тому міністр закликав вакцинуватись і закликати зробити це своїх рідних.
 
"Ну, і вже традиційне, – вакцинуйтесь і закликайте вакцинуватись своїх рідних та близьких. І нехай інформаційна кампанія на ТБ та в онлайні з цього приводу вас додатково мотивуватиме на це", - резюмував він.

Медична платформа

Медичні меблі в ITMED